Un total d’11 restaurants han dissenyat un menú d’entre 25€ i 35€ amb l’arròs a banda com a protagonista.
Un any més, l’Associació Grao Centre Gastronòmic de Castelló celebra les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a Banda. Enguany serà l’onzena edició d’unes jornades que tenen com a objectiu promocionar la nostra riquesa gastronòmica i la qualitat dels productes locals.
Les Jornades se centren en l’Arròs a Banda, un dels guisats mariners més tradicionals de la zona mediterrània. Per a elaborar aquest plat els pescadors usaven els peixos més assequibles per a elaborar els caldos, juntament amb les creïlles. Després, es cuinava l’arròs amb el caldo resultant, i se servia per separat del peix i creïlles.
Cadascun dels participants en aquesta onzena edició de les jornades ha dissenyat un menú el principal protagonista del qual és l’arròs a banda, acompanyat d’aperitiu, entrant i postres. Els preus variaran entre els 25€ i els 35€, amb la beguda a part.
Els restaurants que participen en aquesta edició de les jornades són:
- Casa Santiago
- Nou Escull
- Casa Lola
- L’Ona
- Brisamar
- Casa Juanito
- El Viarany
- Taverna del Port
- La Balena
- Restaurant Mediterrani
- Ri&Co Bistro i Hotel Golf Platja.