fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El II Congr茅s Gastronom铆a&Vino completa en tres setmanes l’aforament i tanca les inscripcions

El II Congr茅s Gastronom铆a&Vino completa en tres setmanes l’aforament i tanca les inscripcions

La regidora de Turisme, Patricia Puerta, destaca el “suport a una programaci贸 amb la pres猫ncia de cinc xefs amb estrella Michelin”.

La inscripci贸 per a assistir a la II edici贸 del Congr茅s de Gastronomia i Vi s’ha tancat definitivament despr茅s de cobrir l’aforament de participants en tres setmanes. La qualitat del programa dissenyat per a aquesta segona edici贸 ha obtingut el respatler del p煤blic que “ha cobert en pocs dies tot l’aforament previst per part de l’organitzaci贸”, segons ha explicat la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castell贸, Patricia Puerta.

Aquesta confirmaci贸 es produeix tres setmanes despr茅s que s’obrira el termini d’inscripci贸, despr茅s de la presentaci贸 oficial del congr茅s en la fira de turisme FITUR, la qual cosa suposa un respatler a la programaci贸. Aquesta situaci贸 que ja es va produir en l’edici贸 de 2015 el que prova la qualitat dels ponents en aquest Congr茅s de Gastronomia i Vi que est脿 organitzat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell贸.

Aquesta segona edici贸, que tindr脿 lloc els dies 22, 23 i 24 de febrer, es dirigeix a tots els cuiners, en貌legs i professionals del sector gastron貌mic interessats en les 煤ltimes tend猫ncies en el sector. Gastronomia&Vi es planteja com a objectiu la sostenibilitat i el medi ambient pel qual promour脿 el consum d’ingredients de proximitat com una manera de donar suport a als agricultors, estimular脿 els horts propis i les xicotetes ind煤stries d’elaboraci贸 artesanal.

Cal recordar que un total de cinc xefs amb estrella Michelin han confirmat la seua participaci贸 en aquest congr茅s que tindr脿 lloc les instal路lacions del Centre de Desenvolupament Tur铆stic (CDT) i en el Centre Universitari de Gastronomia i Management Culinari Gasma. Xefs tan prestigiosos com Mario Sandoval, amb dos estrelles Michelin en el seu haver-hi, el castellonenc Miguel Barrera, aix铆 com Diego Gallegos, Miguel 脕ngel de la Cruz o Rodrigo de la Calle. Tamb茅 acudir脿 al congr茅s el ma卯tre Didier Ferlati del Quique Dacosta de D茅nia, que compta amb tres estrelles Michelin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.