Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa el turisme del Maestrat amb les IV Jornades de l’Oli i els Fruits Secs

La Diputació impulsa el turisme del Maestrat amb les IV Jornades de l’Oli i els Fruits Secs

El Govern Provincial conjumina a través de Castelló Ruta de Sabor l’oferta gastronòmica de vuit pobles com a recurs turístic.

La Diputació de Castelló impulsa l’activitat turística dels municipis de l’Alt i Baix Maestrat durant este pont i fins al pròxim dia 16 de desembre amb les IV Jornades Gastronòmiques de l’Oli i els Fruits Secs. Amb açò, el Govern Provincial conjumina, a través del seu projecte Castelló Ruta de Sabor, l’oferta gastronòmica de vuit municipis i 13 restaurants i fa d’açò un important recurs turístic i dinamitzador de l’activitat dels municipis de l’interior.

Així ho ha explicat el vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, qui ha incidit que “des del Govern Provincial generem una experiència turística, un producte turístic a partir de la posada en valor dels productes autòctons de la nostra terra, en este cas amb productes tan nostres com són l’oli i els fruits secs”.

Les jornades compten amb la participació de restaurants dels municipis de Càlig, Cervera del Maestrat, Culla, Les Coves de Vinromà, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu i Xert.

“A més de degustar la bona gastronomia que oferixen estes jornades, proporcionen l’oportunitat de conéixer el ric patrimoni històric i natural d’estos municipis, passejar pels seus carrers, realitzar compres de productes típics dels mateixos i imbuir-se de l’ambient acollidor dels mateixos”, ha recordat Martínez.

10.000 turistes addicionals als pobles per les jornades gastronòmiques
La Diputació de Castelló preveu atraure a més de 10.000 turistes addicionals als pobles de la província amb un impacte econòmic superior als 500.000 euros amb les jornades gastronòmiques durant enguany.

I és que el bon comportament que està tenint l’aposta del Govern Provincial de reivindicar els productes autòctons com a motor turístic amb ‘Castelló Ruta de Sabor’ fa preveure que les tres jornades gastronòmiques que impulsa este últim trimestre de l’any continuen amb els bons resultats que estan tenint fins ara.

Cal tenir en compte que el Govern Provincial està implicant a 27 municipis i 47 restaurants i cellers en les tres jornades gastronòmiques que organitza durant este últim trimestre de l’any: les VI Jornades Gastronòmiques de les Carns, l’Oli i el Vi, les IV Jornades Gastronòmiques de l’Oli i la Fruita seca, i les VI Jornades Gastronòmiques dels Bolets, Carns i Productes de la Tardor.

Tota la informació d’estes jornades està accessible en el portal del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació www.turismodecastellon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.