fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa el turisme del Maestrat amb les IV Jornades de l’Oli i els Fruits Secs

La Diputaci贸 impulsa el turisme del Maestrat amb les IV Jornades de l’Oli i els Fruits Secs

El Govern Provincial conjumina a trav茅s de Castell贸 Ruta de Sabor l’oferta gastron貌mica de vuit pobles com a recurs tur铆stic.

La Diputaci贸 de Castell贸 impulsa l’activitat tur铆stica dels municipis de l’Alt i Baix Maestrat durant este pont i fins al pr貌xim dia 16 de desembre amb les IV Jornades Gastron貌miques de l’Oli i els Fruits Secs. Amb a莽貌, el Govern Provincial conjumina, a trav茅s del seu projecte Castell贸 Ruta de Sabor, l’oferta gastron貌mica de vuit municipis i 13 restaurants i fa d’a莽貌 un important recurs tur铆stic i dinamitzador de l’activitat dels municipis de l’interior.

Aix铆 ho ha explicat el vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, qui ha incidit que “des del Govern Provincial generem una experi猫ncia tur铆stica, un producte tur铆stic a partir de la posada en valor dels productes aut貌ctons de la nostra terra, en este cas amb productes tan nostres com s贸n l’oli i els fruits secs”.

Les jornades compten amb la participaci贸 de restaurants dels municipis de C脿lig, Cervera del Maestrat, Culla, Les Coves de Vinrom脿, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu i Xert.

“A m茅s de degustar la bona gastronomia que oferixen estes jornades, proporcionen l’oportunitat de con茅ixer el ric patrimoni hist貌ric i natural d’estos municipis, passejar pels seus carrers, realitzar compres de productes t铆pics dels mateixos i imbuir-se de l’ambient acollidor dels mateixos”, ha recordat Mart铆nez.

10.000 turistes addicionals als pobles per les jornades gastron貌miques
La Diputaci贸 de Castell贸 preveu atraure a m茅s de 10.000 turistes addicionals als pobles de la prov铆ncia amb un impacte econ貌mic superior als 500.000 euros amb les jornades gastron貌miques durant enguany.

I 茅s que el bon comportament que est脿 tenint l’aposta del Govern Provincial de reivindicar els productes aut貌ctons com a motor tur铆stic amb ‘Castell贸 Ruta de Sabor’ fa preveure que les tres jornades gastron貌miques que impulsa este 煤ltim trimestre de l’any continuen amb els bons resultats que estan tenint fins ara.

Cal tenir en compte que el Govern Provincial est脿 implicant a 27 municipis i 47 restaurants i cellers en les tres jornades gastron貌miques que organitza durant este 煤ltim trimestre de l’any: les VI Jornades Gastron貌miques de les Carns, l’Oli i el Vi, les IV Jornades Gastron貌miques de l’Oli i la Fruita seca, i les VI Jornades Gastron貌miques dels Bolets, Carns i Productes de la Tardor.

Tota la informaci贸 d’estes jornades est脿 accessible en el portal del Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci贸 www.turismodecastellon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.