fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació llança un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor amb Martín Berasategui i cuiners de la província

La Diputació llança un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor amb Martín Berasategui i cuiners de la província

El Govern Provincial fomenta la posada en valor de la gastronomia provincial amb una creativa proposta audiovisual.

La Diputació de Castelló ha llançat un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor amb Martín Berasategui i quatre cuiners responsables de restaurants populars de la província amb tal de seguir potenciant el consum de productes autòctons de la província. Així, esta nova iniciativa del Govern Provincial es dirigeix a fomentar la posada en valor dels productes i la gastronomia castellonenca com una potent via de generació de noves oportunitats turístiques i econòmiques per a la província a través d’esta creativa proposta audiovisual.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “este vídeo és el nostre reconeixement a tots els cuiners de la província i professionals de la gastronomia que dia a dia posen en valor la cuina de Castelló. És una acció que s’emmarca en la nostra posada en valor dels productes autòctons de Castelló Ruta de Sabor i per potenciar les oportunitats que la gastronomia pot crear als nostres pobles, convençuts que pertanyem al millor rebost del mediterrani”.

El vídeo ha tingut molt bon acolliment, i ja acumula més d’11.000 reproduccions i 26.000 abastos a través de la seua difusió als canals de Xarxes Socials de la Diputació i YouTube. Sens dubte, una bona mostra de la capacitat d’abast i difusió que tenen estes iniciatives promocionals, de la mà d’un prescritor d’excepció, el nou ambaixador dels productes de Castelló Ruta de Sabor, Martín Berasategui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.