fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme Vinaròs va estar present al Fòrum de Treball de Saborea España a Madrid

Turisme Vinaròs va estar present al Fòrum de Treball de Saborea España a Madrid

Durant la trobada es va parlar, entre altres temes, de les accions promocionals i esdeveniments previstos per als propers mesos.

Personal de la Regidoria de Turisme es va desplaçar recentment a Madrid, per participar en un fòrum de treball de Saborea España, una iniciativa de la qual l’Ajuntament de Vinaròs forma part al costat d’altres 17 destinacions a nivell nacional.

Durant aquesta trobada, els representants de l’Associació de Destinacions Gastronòmiques, han parlat del pla de treball i de les accions promocionals previstes per a l’últim trimestre del 2016, així com dels esdeveniments on tindrà presència la marca.

Alguns d’ells seran: la fira Gastrònoma a València, el Sevilla Tapes Week, el Festival Gastronòmic Saborea Lanzarote i el Festival de Entrepà d’Autor a la Corunya. Un altre dels temes tractats ha estat el de les bases de participació de les destinacions al Congrés Saborea España – Madrid Fusión 2017.

Vinaròs, d’altra banda, tornarà a participar en el Dia Mundial de la Tapa, que tindrà lloc al juny de l’any que ve. “Aquest treball en conjunt amb els altres destinacions és una bona plataforma per donar a conèixer a Vinaròs com una destinació gastronòmica única i especialitzada”, ha comentat el regidor de Turisme Domènec Fontanet.

Les altres destinacions que formen part de la xarxa Saborea España, juntament amb Vinaròs, són: la Corunya, Badajoz, Ciudad Real, Dénia, Lanzarote, Logronyo, Madrid, Ourense, Pamplona, Sant Carles de la Ràpita, Segovia, Sevilla, Tenerife, València, Valladolid i Saragossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.