fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

C’s es renova a Borriana i Vila-real

C’s es renova a Borriana i Vila-real

La Subdelegada Territorial de la prov铆ncia, Sandra Juli脿, afirma que “aquest fet ser脿 positiu per al creixement del partit en la zona”

La Secret脿ria d’Organitzaci贸 de Ciutadans (C’s) ha autoritzat sengles Juntes Gestores que coordinaran les agrupacions de Vila-real i Borriana i que estaran conformades per un coordinador, un secretari-tresorer i tres membres respectivament. La Subdelegada Territorial de la prov铆ncia de Castell贸, Sandra Juli脿, ha agra茂t “la dedicaci贸 dels membres anteriors” i ha manifestat que “de ben segur aquest fet ser脿 positiu per al creixement de C’s en la prov铆ncia”.

A Vila-real, el c脿rrec de coordinador ser脿 ocupat per Pascual Amor贸s;, el de secretari-tresorer per Vicente Soler i els llocs de vocals seran ocupats per Manuel Moner; Mar铆a del Rosari del Vigo i Aurelio L贸pez.

Per la seua banda, a Borriana, la Junta Gestora es compon pel coordinador Jos茅 Vicente Sales; el secretari- tresorer, Ernest Subies i els tres vocals Ricardo Nadal; Mar铆a Jos茅 Garc铆a i Antonio Taura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.