fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Centre Mèdic del Port de Borriana obté un compromís per a la seua reforma.

El Centre Mèdic del Port de Borriana obté un compromís per a la seua reforma.

L’equip de govern mostra interès pel servei de pediatria en el Centre mèdic del port.

La Consellería de Sanitat i l’Ajuntament s’han compromès a adequar i mantenir el local del Centre Mèdic del Port de Borriana després de la reunió mantinguda entre ambdues parts. A la reunió han assistit l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el regidor de Sanitat, Manel Navarro, el regidor de Poblats Marítims, Vicent Aparisi i Azucena Martín, Directora Territorial de Sanitat a Castelló. L’equip de govern municipal li ha traslladat a la Directora Territorial la urgent adequació de les instal·lacions d’aquest centre mèdic que atén a 7.000 veïns de la zona portuària.

A més d’un millor condicionament tècnic, l’Ajuntament de Borriana també ha traslladat a la Consellería de Sanitat la necessitat d’un pediatre, demanda que serà considerada tenint en compte la ràtio de xiquets en la zona. El regidor de Sanitat, Manel Navarro, ha destacat que “estem molt satisfets després de la reunió mantinguda amb la Consellería de Sanitat, doncs hem obtingut el compromís de la millora d’un local que necessita un condicionament tècnic important perquè tant mèdics com a pacients puguen treballar i rebre un servei en condicions”.

“El Centre Mèdic del Port es va a mantenir i va a seguir donant servei als veïns dels poblats marítims. El nostre objectiu és millorar la qualitat del servei i, per açò, hem sol·licitat un pediatre per al centre”, ha afirmat Vicent Aparisi, regidor de Poblats Marítims.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assenyalat que “per a nosaltres l’adequació d’aquest centre mèdic és molt important perquè afecta directament a la qualitat de vida dels nostres veïns. Des de l’Ajuntament anem a seguir treballant per a millorar els serveis públics i perquè els ciutadans siguen atesos en les millors condicions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.