fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El ciruit tancat per a la Transbetx铆 canviar脿 la ubicaci贸

El ciruit tancat per a la Transbetx铆 canviar脿 la ubicaci贸

A causa de les obres de l鈥檃parcament de camions, el primer i l鈥櫭簂tim tram cronometrat es traslladen a un terreny m茅s a prop del poble.聽La nova parcel路la comptar脿 amb 30.000m2 disponibles per dissenyar un nou circuit d鈥檃lta competici贸.

Les obres del nou aparcament de camions que estaran finalitzades en les pr貌ximes setmanes han obligat al consistori betxinenc a buscar una nova ubicaci贸 per a la construcci贸 del circuit tancat de motorets. 聽D鈥檈sta forma, la primera i l鈥櫭簂tima prova del ral路li Transbetx铆 2016 es dur脿 a terme en un terreny particular situat a la vora del casc urb脿, en la part sud-oest.

La nova parcel路la, que compta amb m茅s de 30.000m2 i que per tant 茅s pr脿cticament el doble que l鈥檃nterior, ha sigut cedida a l鈥檕rganitzaci贸 de la cursa per un empresari. 聽Aix铆, es preveu que el circuit es matinga vigent al llarg de les pr貌ximes edicions.

Segons Salva Rius, regidor d鈥檈sports, 鈥渆l nou terreny reuneix les condicions necess脿ries per dissenyar un nou circuit, ja que 茅s suficientment gran i alhora est脿 molt a prop del poble, de manera que les persones es poden despla莽ar a peu鈥. 聽Rius ha afegit que 鈥渆n els pr貌xims dies es duran a terme els primers treballs de desbrossament de la zona per tal de poder comen莽ar a construir la pista de terra鈥.

El Ral路li Transbetx铆 茅s una curiosa cursa que s鈥檋a consolidat com un referent del motor de les nostres comarques, despr茅s de 27 edicions i de guanyar diversos premis internacionals. 聽De fet, a hores d鈥檃ra, s贸n nombrosos els equips que participen en la competici贸, tant del nostre 脿mbit com d鈥檃ltres pa茂sos europeus. 聽Enguany, la carrera tindr脿 lloc entre els dies 1 i 2 d鈥檃bril i s鈥檈spera que, com sempre, milers d鈥檃ficionats s鈥檃rrimen a la localitat de la Plana Baixa per poder gaudir d鈥檈sta prova 煤nica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.