fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Partit Popular vol saber quan es construir脿 el col路legi del Raval Universitari

El Partit Popular vol saber quan es construir脿 el col路legi del Raval Universitari

Sales (PP) critica que Marco (PSPV) “tenia molta pressa quan estava en l’oposici贸 i ara tot s贸n excuses” en relaci贸 al centre del Raval.

 
El Grup Municipal Popular preguntar脿 dilluns que ve en Comissi贸 Informativa “quan t茅 previst l’alcaldessa adoptar una soluci贸 definitiva per al futur centre educatiu del Raval Universitari perqu猫 quan estaven en l’oposici贸 tot eren presses i ara, en el govern, tot s贸n excuses”. Els populars lamenten que “despr茅s de l’esfor莽 realitzat per l’anterior Consell i Ajuntament governat pel Partit Popular ara l’esquerra torne a q眉estionar-se la soluci贸 consensuada amb els pares i ve茂ns del barri”.
[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]鈥淭enim la impressi贸 de que la Generalitat est脿 enganyant als ve茂ns del Raval Universitari i l’alcaldessa li segueix el joc鈥漑/pullquote]
En aquest sentit, el regidor popular, Vicent Sales, tamb茅 recorda que 鈥渆xisteix un acord del Ple de l’Ajuntament instant a la Generalitat a escometre les obres d’aquest nou centre educatiu i que consistien en la remodelaci贸 i adequaci贸 de l’antic edifici del Col路legi Universitari de Castell贸鈥.

Per aquest motiu, Ixes no ent茅n “per qu猫 ara tornen a dubtar entre la remodelaci贸 de l’antic CUC o la cerca d’un solar on poder construir un de nou. Una disjuntiva que ja estava resolta pel que tenim la impressi贸 de que la Generalitat est脿 enganyant als ve茂ns i l’alcaldessa li segueix el joc”.

L’anterior Consell del Partit Popular va aprovar el Decret per a la creaci贸 d’un nou CEIP i “despr茅s de consensuar-ho amb la comunitat educativa, la nostra previsi贸 era que durant 2015 s’aprovara el projecte de remodelaci贸 de les instal路lacions de manera que les obres es pogueren escometre com m茅s prompte millor鈥.

En canvi, segons l’edil popular 鈥渓a Generalitat est脿 ara posant excuses i demorant el compliment d’un comprom铆s del govern valenci脿 amb un projecte necessari per a aquest barri a causa de l’important increment demogr脿fic experimentat en els 煤ltims anys鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.