fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola recupera la celebració de la revetla de Sant Joan

Peníscola recupera la celebració de la revetla de Sant Joan

Avui s’ha dut a terme la reunió de coordinació de la seguretat dels diferents actes que tindran lloc en la localitat durant la nit més curta de l’any.

La Regidoria de Cultura ha convocat avui la reunió prèvia a la celebració de la revetla de Sant Joan, per a la qual s’han programat diferents activitats des de diferents àrees.

Concretament, durant la vetlada s’ha programat un espectacle inscrit dins de la programació del Festival Peníscola From Stage, que impulsa l’àrea de Turisme, amb l’actuació d’Estirando el Chicle, a l’esplanada del Port pesquer.
En acabar, ja a la mitjanit, s’encendrà la tradicional foguera a la platja Sud, per part de la Cort d’Honor i autoritats locals. Després d’això, l’habitual ramell de focs artificials acompanyarà els assistents a l’encesa de la foguera, en la celebració del solstici d’estiu.

Després de finalitzar, l’habitual cantada d’havaneres tindrà lloc en el Passeig Sud, al costat de la platja del mateix nom.
“Recuperem la nostra foguera de Sant Joan i els focs artificials per a aquesta nit especial” ha explicat l’edil de l’àrea de Cultura i Festes, Ramón Simó, amb el convenciment que aquest any Peníscola viurà una revetla “al complet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.