fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Vestimenta, protocol i JCF” – L’opini贸 de Sergio L贸pez

“Vestimenta, protocol i JCF” – L’opini贸 de Sergio L贸pez

锘匡豢Fins ara, no he volgut pronunciar-me respecte al pol猫mic document que ha publicat Junta Central Fallera sobre les directrius de com vestir de particular, les representants de la festa fallera, en els actes oficials i que ara ha hagut de retirar.

I no volia fer-lo, perqu猫 crec que eixa pol猫mica 茅s avivada m茅s pel besant pol铆tic que faller, per貌 al final lliges tantes barbaritats i per certa gent que …..

Hi ha hagut molts que s’han indignat de tal manera i han clamat al cel, pel publicat, tant en el cap i casal com ac铆 a Borriana, mostrant una hipocresia descomunal. Fins i tot l’Ajuntament de Borriana va fer p煤blica la negativa d’adherir-se a aqueixes normes publicades per JCF. En un exercici de defensa de les llibertats de la dona, que no crec que ve al cas, per貌 a莽貌 ven i arriba al ciutad脿.

Tan sols dues consideracions:

Primera, l’equip de Pere Fuset, actual president de Junta Central Fallera, va ficar la pota fins a la gola a l’hora de publicar en paper escrit aquestes normes que sempre han existit.

Segon, Les recomanacions respecte a la indument脿ria a l’hora d’assistir a un acte com a representant del col路lectiu sempre ha existit, i dic sempre, aix貌 forma part de l’assessorament protocol路lari, fins i tot per la gent que ara clama al cel, i que ara en recordar-li-ho ixen per la tangent dient que eren “normes d’煤s intern” el que dic, hipocresia o joc pol铆tic ordinari i de baixa qualitat.

L’煤nica difer猫ncia entre abans i ara, era que abans recomanaven obligat貌riament i ara obligat貌riament t’has d’acollir a la norma.

Tamb茅 estaria b茅 que es pronunciaran les dones que en algun moment han representat als col路lectius fallers, que confiant en les persones que les assessora en els assumptes protocol路laris, eren elles mateixes les que consultaven com i que manera anirien adequadament vestides en determinats actes. Por tot a莽貌 no crec que siga, ni una falta de respecte a la dona ni un atac als seus drets.

I per a finalitzar no crec que se’m puga acusar a mi ni de masclista, irrespectu贸s amb les dones, de no defensar els drets de les persones, ni de ser del partit pol铆tic que dirigeix els designis actuals de Junta Central Fallera. Simplement s’ha de ser una mica coherents en el que es diu i escriu.

Junta Central Fallera ha fet b茅 a retirar del reglament faller aqueixes normes, per貌 que ning煤 s’equivoque, les recomanacions, han estat, estan i seguiran existint.

sergio-lopez3

Leave a Reply

Your email address will not be published.