fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Generalitat premia el treball de les Taules Participatives de Benestar Social de Benicarl贸

La Generalitat premia el treball de les Taules Participatives de Benestar Social de Benicarl贸

La Conselleria de Transpar猫ncia, Responsabilitat Social, Participaci贸 i Cooperaci贸 ha concedit una subvenci贸 de 5.000 euros a les Taules Participatives de Benestar Social, que es van posar en marxa ara fa un any. Benicarl贸 est脿 entre els tres 煤nics municipis de la prov铆ncia que reben la subvenci贸 de la Conselleria en reconeixement a les tasques realitzades per fomentar la participaci贸 ciutadana.

El projecte ‘Teixint Participaci贸’ presentat per l’Ajuntament de Benicarl贸, en coordinaci贸 entre l’脌rea de Benestar Social i la Regidoria de Participaci贸 Ciutadana, ha rebut de la Conselleria de Transpar猫ncia, Responsabilitat Social, Participaci贸 i Cooperaci贸 una subvenci贸 de 5.000 euros, la quantitat m脿xima a la qual optava en la seua modalitat. La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha mostrat la seua 芦satisfacci贸 perqu猫 aquesta subvenci贸 suposa un reconeixement al treball dels t猫cnics municipals i sobretot dels ciutadans i ciutadanes de Benicarl贸 que han dedicat moltes hores del seu temps de manera totalment altruista禄.

La concessi贸 de la subvenci贸, una de les tres 煤niques que s’han concedit en tota la prov铆ncia, coincideix amb el primer aniversari de la posada en funcionament de les taules, que es van constituir com un recurs per estimular, motivar i organitzar la ciutadania. A trav茅s d’aquest projecte, s’han creat grups de treball tem脿tics que han anat treballant al llarg de l’any amb l’objectiu de vertebrar el proc茅s de participaci贸 i de fer visibles les problem脿tiques que tracten cadascuna de les taules (dona i igualtat, discapacitat, salut, gent gran, inf脿ncia, cooperaci贸 i diversitat).

D’aquestes set taules, han sorgit projectes molt diversos, adre莽ats a diferents col路lectius de la societat. Les accions s’han dirigit als m茅s menuts, amb les jornades de jocs no sexistes. Tamb茅 a la societat en general, amb projectes per a la promoci贸 de la salut, com la plantada popular d’arbres fruiters. A m茅s, s’han organitzat accions adre莽ades a la promoci贸 de la igualtat de g猫nere aix铆 com activitats per a la integraci贸 i la inclusi贸 de les persones amb diversitat funcional. Totes elles, amb l’objectiu de donar visibilitat als col路lectius i conscienciar a la poblaci贸 en general de les problem脿tiques socials del municipi.

La regidora ha recordat que 芦el projecte de les Taules Participatives de Benestar Social continua actiu禄 i que 芦茅s una aposta ferma pels processos que permeten avan莽ar en la qualitat democr脿tica de Benicarl贸禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.