fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El bon treball té la seua recompensa – L’opinió de Maria Calvo, regidora d’Educació i Infància

El bon treball té la seua recompensa – L’opinió de Maria Calvo, regidora d’Educació i Infància

Maria Calvo, regidora d’Educació i Infància a l’Ajuntament d’Alzira.

Ja s’ha fet efectiu el lliurament de la Insígnia de la Igualtat atorgada per l’Ajuntament en 2021 al col·lectiu de treballadores de les Escoletes Infantils Municipals d’Alzira (Infants, Llepolies i Muntanyeta).

El motiu de l’atorgament és haver dissenyat i implementat, any rere any, un projecte educatiu integrant transversalment el principi d’igualtat i no discriminació sexual, tant en la metodologia com en el contingut curricular i en el treball diari; tant en l’ensenyança, consideració i tracte a les xiquetes i xiquets com en el funcionament i l’organització dels centres, la qual cosa ha fet de les Escoletes Infantils Municipals d’Alzira vertaders centres coeducadors.

Que les menudes i menuts alzirenys i les seues famílies van amb el somriure als centres municipals es veu confirmat per les xifres. I és que en el període de matriculació del curs 2021/22, les sol·licituds de places per als tres centres municipals s’han vist incrementades respecte al curs passat. Això vol dir que tot l’equip estan fent un treball magnífic i en un curs ben complicat, com ha sigut el que acabem ara just.

Com a regidora d’Educació i Infància no puc fer més que felicitar el col·lectiu conformat entre educadores, mestres i personal de serveis; eixe gran grup humà que, fan que les criatures que hi assisteixen cada dia als tres centres ho facen d’una manera segura i profitosa per al seu futur. Des del departament d’Educació i Infància ens sentim ben satisfets del treball que es realitza a Infants, La Muntanyeta i Llepolies, perquè cadascun dels moments que les criatures viuen allí determinarà com seran els nostres adults del futur, i els que, com jo mateixa ens dediquem a la docència sabem bé de què parlem.

El bon treball té la seua recompensa, i més enllà del premi estan els somriures de les criatures. Gràcies companyes i company per fer-ho possible cada dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.