fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El bon treball t茅 la seua recompensa – L’opini贸 de Maria Calvo, regidora d鈥橢ducaci贸 i Inf脿ncia

El bon treball t茅 la seua recompensa – L’opini贸 de Maria Calvo, regidora d鈥橢ducaci贸 i Inf脿ncia

Maria Calvo, regidora d鈥橢ducaci贸 i Inf脿ncia a l’Ajuntament d’Alzira.

Ja s鈥檋a fet efectiu el lliurament de la Ins铆gnia de la Igualtat atorgada per l’Ajuntament en 2021 al col路lectiu de treballadores de les Escoletes Infantils Municipals d鈥橝lzira (Infants, Llepolies i Muntanyeta).

El motiu de l鈥檃torgament 茅s haver dissenyat i implementat, any rere any, un projecte educatiu integrant transversalment el principi d鈥檌gualtat i no discriminaci贸 sexual, tant en la metodologia com en el contingut curricular i en el treball diari; tant en l鈥檈nsenyan莽a, consideraci贸 i tracte a les xiquetes i xiquets com en el funcionament i l鈥檕rganitzaci贸 dels centres, la qual cosa ha fet de les Escoletes Infantils Municipals d鈥橝lzira vertaders centres coeducadors.

Que les menudes i menuts alzirenys i les seues fam铆lies van amb el somriure als centres municipals es veu confirmat per les xifres. I 茅s que en el per铆ode de matriculaci贸 del curs 2021/22, les sol路licituds de places per als tres centres municipals s鈥檋an vist incrementades respecte al curs passat. Aix貌 vol dir que tot l鈥檈quip estan fent un treball magn铆fic i en un curs ben complicat, com ha sigut el que acabem ara just.

Com a regidora d鈥橢ducaci贸 i Inf脿ncia no puc fer m茅s que felicitar el col路lectiu conformat entre educadores, mestres i personal de serveis; eixe gran grup hum脿 que, fan que les criatures que hi assisteixen cada dia als tres centres ho facen d鈥檜na manera segura i profitosa per al seu futur. Des del departament d鈥橢ducaci贸 i Inf脿ncia ens sentim ben satisfets del treball que es realitza a Infants, La Muntanyeta i Llepolies, perqu猫 cadascun dels moments que les criatures viuen all铆 determinar脿 com seran els nostres adults del futur, i els que, com jo mateixa ens dediquem a la doc猫ncia sabem b茅 de qu猫 parlem.

El bon treball t茅 la seua recompensa, i m茅s enll脿 del premi estan els somriures de les criatures. Gr脿cies companyes i company per fer-ho possible cada dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.