fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PPCS obre a Vilafamés una Oficina de proximitat per a atendre a tots els veïns

El PPCS obre a Vilafamés una Oficina de proximitat per a atendre a tots els veïns

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, inaugura al costat de la portaveu del PP de Vilafamés, Marisa Torlá, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Vilafamés, situat al carrer La Font, 108.

El Partit Popular de la província de Castelló ha obert este divendres a Vilafamés una Oficina d’Atenció Ciutadana. La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, al costat de la portaveu del PP de Vilafamés, Marisa Torlá, han estat les encarregades d’obrir este “nou espai de trobada i d’atenció personalitzada a tots els veïns”, en una cita que també ha comptat amb la participació del sotssecretari general d’Organització, Héctor Folgado, entre altres càrrecs.

“El Partit Popular està centrat a escoltar i ajudar a solucionar els problemes dels veïns. I estes oficines que s’estan implantant per tota la província són un bon exemple” ha destacat Marta. “Ara més que mai, els veïns de la província necessiten l’ajuda del Partit Popular, ja que són moltes les queixes que ens traslladen a conseqüència dels governs de l’esquerra, que ara mateix estan obstinats que cada vegada tinguem més problemes i menys oportunitats”, ha declarat la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina.

“Avui, a Vilafamés obrim esta oficina per a retornar-li la veu a tots els veïns”, ha conclòs la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, qui ha agraït a “Marisa Torlá i al seu equip el treball que estan realitzant a Vilafamés, davant un govern municipal del PSPV bloquejat, sense idees i que té paralitzats els projectes essencials per als veïns, com el nou consultori mèdic”.

L’Oficina Ciutadana del PP de Vilafamés està situada en el cèntric carrer la Font, 108, i que atendrà els veïns en horari de 19 a 21 hores, tots els divendres. Sumant-se així a la xarxa d’oficines que els Populars estan impulsant i que abastarà el conjunt del territori provincial.

“És possible, i alhora necessari, fer les coses d’una altra manera. El Partit Popular té un projecte per als castellonencs, que passa per menys imposats, més proximitat als problemes dels ciutadans i una major aposta pels assumptes que de veritat preocupen a totes les persones”, ha conclòs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.