fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Barrachina: “El nou PPCS està llest per a donar totes les batalles per a recuperar les alcaldies”

Barrachina: “El nou PPCS està llest per a donar totes les batalles per a recuperar les alcaldies”

El 14 Congrés del PP de Castelló tria al nou president amb el 98% de vots amb una renovada executiva que aposta pel municipalisme.

El nou president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha sigut avui triat amb una renovada executiva per un 98% durant la celebració del 14 Congrés del PPCS en un conclave en el qual tota la militància ha pogut participar de forma activa. Barrachina ha advertit que el seu nou projecte “està llest per a donar totes les batalles per a recuperar les alcaldies”.
Miguel Barrachina ha explicat que “jo només sóc aficionat a la llibertat” i ha assenyalat que “el meu compromís és seguir deixant-me la pell per defensar a la província de Castelló”. El nou líder provincial ha destacat que “Castelló no és ni socialista, ni nacionalista”, ja que “Castelló s’assembla a la gent del PP i a la gent del PP ens uneix: la llibertat per a triar col·legi o metge, la unitat perquè tots els del PP pensem igual i el respecte, l’entendre que els nostres pares i avis no tenien per què estar equivocats en tot i hem de respectar el que pensen els altres”.

El líder dels populars ha explicat que “seré fidel a les meues idees” i ha assenyalat que “ser fidel a les idees és el que ens fa seguir sent els més votats” i només us puc garantir que seré fidel a les idees que ens uneixen”. El seu principal compromís és “seguir apostant per Castelló, per donar la batalla per les nostres idees i els nostres principis, com em van ensenyar els meus pares i els meus avis”.

Miguel Barrachina ha explicat que “tindríem que tornar a nàixer per a fer un pas arrere davant les dificultats” i “encara que a voltes podrem perdre una batalla, açò no és fracassar. Centímetre que perdem en el PPCS serà un centímetre molt barallat”. “És derrotat qui no done la batalla, nosaltres donarem totes les batalles. L’esquerra canvia, però nosaltres si ens mantenim fidels a les nostres idees, guanyarem. Les nostres idees són les que ens fan invencibles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.