fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carmen Munt: “El PSPV ha aconseguit que els castellonencs recuperen els seus drets”

Carmen Munt: “El PSPV ha aconseguit que els castellonencs recuperen els seus drets”

La consellera de Sanitat inaugura a Castelló una campanya que la portarà per tota la Comunitat per a explicar les mesures impulsades pel govern valencià, com l’eliminació del copagament mèdic que beneficia a 120.000 pacients en la província.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Munt, ha destacat avui en un acte celebrat en la seu del PSPV-PSOE a Castelló que l’eliminació del copagament farmacèutic per a jubilats i discapacitats beneficia a uns 120.00 pacients de la província de Castelló.

Munt, que ha participat aquesta vesprada en una de les reunions que la portaran per tota la Comunitat Valenciana, dins d’una campanya del PSPV-PSOE que té per objectiu explicar l’acció de govern en matèria sanitària, ha indicat que aquesta mesura “representa un avanç en la recuperació de drets que el PP havia retallat”.

La consellera ha afirmat que des del govern de progrés, liderat per Ximo Puig, “estem fent un gran esforç per a traslladar a tota la societat les iniciatives que ja s’han engegat i entre elles estan la universalització de l’assistència sanitària i l’eliminació del copagament als pensionistes, discapacitats i depenents”.

Munt ha assegurat que el partit socialista, complint els seus compromisos, ha aconseguit que quasi un milió de persones a la Comunitat Valenciana recuperen els seus drets i no hagen de pagar pels seus medicaments, retornant-los un dret que mai van haver de perdre”.

La responsable de la sanitat valenciana ha recordat que a causa del copagament, més del 30% dels pensionistes i més del 40% dels discapacitats i dependents van deixar de prendre la seua mediació. “Aquells que més necessitaven el suport de l’administració han sigut colpejats durant aquests anys pel PP”, ha denunciat.

Munt també ha incidit que “la prioritat del govern progressista són les persones”, i per açò volen explicar als ciutadans “quins mesures s’han pres, com s’han pres, per què s’han pres i com els repercuteixen, així com aclarir-los tots els dubtes que puguen tenir”.

De la mateixa manera, ha subratllat que aquesta campanya també servirà per a poder fer una valoració i seguiment de la implantació de les mesures adoptades en aquesta matèria, així com per a escoltar les opinions i reivindicacions que els ciutadans tenen d’elles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.