fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco demana dotar de mesures de protecció als agents dels cossos de seguretat que redoblen esforços estos dies als carrers

Carrasco demana dotar de mesures de protecció als agents dels cossos de seguretat que redoblen esforços estos dies als carrers

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, demana dotar de totes les garanties de seguretat, mitjançant equips d’autoprotecció, als agents de Policia Local, Bombers, AMUS i Protecció Civil davant l’amenaça de contagi per COVID-19.

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, demana dotar -sense més demora-, als agents dels cossos de seguretat que redoblen esforços estos dies als carrers a conseqüència de les mesures extraordinàries adoptades pel COVID-19, de material adequat d’autoprotecció per a desenvolupar la seua labor als carrers. D’esta manera, insta a proveir de màscares, guants o equips d’aïllament “als qui ens protegixen als carrers i al personal que atén en l’Alberg municipal de Transeünts de la nostra ciutat”, explica. “Cada agent de la Policia Local, Bombers, AMUS o Protecció Civil ha d’afrontar esta pandèmia amb les màximes garanties de prevenció sanitària. Estem davant una pandèmia mundial i ells, precisament per a protegir-nos a la resta de castellonenques, estan més exposats al risc de contagi”, afig.

D’esta manera, la portaveu dels populars es fa ressò de la preocupació existent entre els agents d’estos cossos de seguretat municipals, que no han dubtat a traslladar-nos la seua situació, veient com es propaga el virus, amb cada dia que passa més contagis nous, sense que des de l’equip de govern d’Amparo Marco se’ls proporciones a cadascun el material suficient, segons ells mateixos ens traslladen”, declara Carrasco.

“Des de les institucions hem de col·laborar al màxim amb estos professionals que estan per a protegir-nos a tots. Per això, han d’estar ells protegits els primers amb el material adequat per a evitar,en la mesura que siga possible, ser contagiats. No podem permetre’ns que la Policia Local o qualsevol altre agent dels cossos de seguretat que depenen l’Ajuntament cause baixes per esta malaltia, especialment si és a conseqüència de la falta de previsió”, apunta la portaveu popular.

Els populars recorden que estes mesures d’autoprotecció, consistents a proporcionar guants, màscares o equips d’aïllament als professionals exposats al risc continuat de ser contagiats pel coronavirus, forma part del Pla de Xoc i de Contingència per a la ciutat de Castelló, elaborat per la formació després d’una sèrie de reunions mantingudes en els últims dies amb representants d’estaments socials, de seguretat, econòmics, culturals i festius de la capital. Un decàleg de mesures de contenció, que els populars han traslladat a l’alcaldessa de Castelló, amb el propòsit de col·laborar al màxim en esta lluita contra la propagació del COVID-19 o coronavirus.

“Esperem que esta, igual que la resta de mesures que hem redactat amb urgència davant la prioritat que exigix una situació extraordinària com la que estem vivint, siga atesa pel bé de tots els castellonencs, perquè l’objectiu últim és preservar la salut dels veïns, que és la prioritat absoluta”, subratlla Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.