fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco demana dotar de mesures de protecci贸 als agents dels cossos de seguretat que redoblen esfor莽os estos dies als carrers

Carrasco demana dotar de mesures de protecci贸 als agents dels cossos de seguretat que redoblen esfor莽os estos dies als carrers

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, demana dotar de totes les garanties de seguretat, mitjan莽ant equips d’autoprotecci贸, als agents de Policia Local, Bombers, AMUS i Protecci贸 Civil davant l’amena莽a de contagi per COVID-19.

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, demana dotar -sense m茅s demora-, als agents dels cossos de seguretat que redoblen esfor莽os estos dies als carrers a conseq眉猫ncia de les mesures extraordin脿ries adoptades pel COVID-19, de material adequat d’autoprotecci贸 per a desenvolupar la seua labor als carrers. D’esta manera, insta a proveir de m脿scares, guants o equips d’a茂llament “als qui ens protegixen als carrers i al personal que at茅n en l’Alberg municipal de Transe眉nts de la nostra ciutat”, explica. “Cada agent de la Policia Local, Bombers, AMUS o Protecci贸 Civil ha d’afrontar esta pand猫mia amb les m脿ximes garanties de prevenci贸 sanit脿ria. Estem davant una pand猫mia mundial i ells, precisament per a protegir-nos a la resta de castellonenques, estan m茅s exposats al risc de contagi”, afig.

D’esta manera, la portaveu dels populars es fa ress貌 de la preocupaci贸 existent entre els agents d’estos cossos de seguretat municipals, que no han dubtat a traslladar-nos la seua situaci贸, veient com es propaga el virus, amb cada dia que passa m茅s contagis nous, sense que des de l’equip de govern d’Amparo Marco se’ls proporciones a cadascun el material suficient, segons ells mateixos ens traslladen”, declara Carrasco.

“Des de les institucions hem de col路laborar al m脿xim amb estos professionals que estan per a protegir-nos a tots. Per aix貌, han d’estar ells protegits els primers amb el material adequat per a evitar,en la mesura que siga possible, ser contagiats. No podem permetre’ns que la Policia Local o qualsevol altre agent dels cossos de seguretat que depenen l’Ajuntament cause baixes per esta malaltia, especialment si 茅s a conseq眉猫ncia de la falta de previsi贸”, apunta la portaveu popular.

Els populars recorden que estes mesures d’autoprotecci贸, consistents a proporcionar guants, m脿scares o equips d’a茂llament als professionals exposats al risc continuat de ser contagiats pel coronavirus, forma part del Pla de Xoc i de Conting猫ncia per a la ciutat de Castell贸, elaborat per la formaci贸 despr茅s d’una s猫rie de reunions mantingudes en els 煤ltims dies amb representants d’estaments socials, de seguretat, econ貌mics, culturals i festius de la capital. Un dec脿leg de mesures de contenci贸, que els populars han traslladat a l’alcaldessa de Castell贸, amb el prop貌sit de col路laborar al m脿xim en esta lluita contra la propagaci贸 del COVID-19 o coronavirus.

“Esperem que esta, igual que la resta de mesures que hem redactat amb urg猫ncia davant la prioritat que exigix una situaci贸 extraordin脿ria com la que estem vivint, siga atesa pel b茅 de tots els castellonencs, perqu猫 l’objectiu 煤ltim 茅s preservar la salut dels ve茂ns, que 茅s la prioritat absoluta”, subratlla Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.