fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco diu que “els populars anem a abanderar la defensa de la intermodal, ja que Marco ni sap ni contesta”

Carrasco diu que “els populars anem a abanderar la defensa de la intermodal, ja que Marco ni sap ni contesta”

La portaveu popular demanarà aquest dilluns “per tercera vegada” els informes que havia de fer l’Ajuntament per a defensar la ubicació de l’estació en el Port.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha dit avui que “els regidors populars anem a abanderar la defensa de la intermodal davant la inacció i la incapacitat de l’alcaldessa, ja que després de mesos preguntant-li, ni sap ni contesta”.

Així, els populars van a reclamar demà dilluns en Comissió “i per tercera vegada” al bipartit “els informes que es va comprometre a elaborar a través de la moció aprovada a l’octubre de 2015 per a defensar la ubicació de l’estació intermodal de mercaderies en el Port de Castelló”.

Els populars han reiterat la seua petició “perquè han passat ja 7 mesos des que aprovàrem la moció en el Ple” i “comença a ser desesperant la lentitud amb la qual treballa el bipartito, ja que han sigut incapaços de recopilar arguments a favor d’aquesta ubicació”.

“En el ple del 29 d’octubre de 2015, aquest Ajuntament va aprovar una moció a proposta del Grup Municipal Popular per a impulsar la ubicació de l’estació intermodal en el Port de Castelló. A través d’aquesta moció es va acordar elaborar quants informes siguen necessaris per a defensar la conveniència d’instal·lar en els voltants del port l’estació intermodal així com desenvolupar reunions amb els sectors econòmics implicats”.

Carrasco afig que al febrer de 2016 i a l’abril de 2016 “preguntem en Comissió referent a l’acord plenari aconseguit” i lamenta que mesos després “seguim sense informes i sense respostes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.