fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco (PP): “Puig torna a menysprear als castellonencs en anunciar que l’Agència d’Innovació s’instal·larà a Alacant”

Carrasco (PP): “Puig torna a menysprear als castellonencs en anunciar que l’Agència d’Innovació s’instal·larà a Alacant”

Els populars també es pregunten “què li hem fet a la Generalitat perquè ens desmantelle la Sanitat pública a la ciutat?”.

La portaveu del Grup Municipal Popular a Castelló, Begoña Carrasco, ha dit avui que “el president de la Generalitat, Ximo Puig, torna a menysprear als castellonencs en anunciar que la seu de la futura Agència Valenciana de la Innovació s’instal·larà a Alacant”.

Per a la portaveu popular “est és un nou greuge del Consell de Ximo Puig i Mónica Oltra cap a Castelló, ja que la província d’Alacant disposa de les seus i instal·lacions d’altres organismes com l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, el INVAT·TUR”.

A més, Carrasco afegeix que “aquesta decisió demostra que l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, no pinta gens a València, ja que ni tan sols ha aconseguit el suport explícit dels seus companys de partit a la reivindicació que l’estació intermodal de mercaderies se situe en el port de Castelló”. Així mateix, els populars recorden que “tampoc l’ampliació del TRAM a la platja i a l’àrea metropolitana de la ciutat compta amb el respatller de la Generalitat pel que han hagut de recórrer al nostre model de línies regulars d’autobusos per connectar la ciutat amb el mar”.

Finalment, la portaveu dels populars castellonencs ha insistit en “la quantitat de retallades i desvergonyiments que estem havent de suportar els castellonencs en matèria sanitària” i ha recordat “la demora sense explicació del projecte del Centre de salut del Raval Universitari o el malestar dels usuaris dels Centres de Salut de Palleters, Rafalafena i Fernando el Catòlic pel canvi de metges”.

També ha afegit “el retard en la citació per realitzar determinades proves mèdiques; el tancament de la unitat multisensorial d’atenció als nens amb dany cerebral de la Fundació Borja Sánchez o a la intenció de desmantellar el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències de l’Hospital de la Magdalena i tancar el Banc de Sang”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.