fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castell贸 demana m茅s supervisi贸 i control dels mercats i fires

Ciutadans (C’s) de Castell贸 demana m茅s supervisi贸 i control dels mercats i fires

El portaveu, Vicente Vidal, reclama “major puntuaci贸 per als professionals castellonencs i la promoci贸 dels productes de la prov铆ncia”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Vicente Vidal, ha traslladat “la petici贸 del grup municipal que l’Ajuntament duga a terme una major supervisi贸 i control dels mercats i fires que organitza”. En aquest sentit, tal com ha explicat l’edil, “a trav茅s d’una moci贸 conjunta amb el Partit Popular, sol路licitem que es marque un preu tancat per metre lineal per als paradistes des de l’Ajuntament en els plecs de condicions, que exigisca c貌pia de les factures abonades pels mateixos abans de la celebraci贸 d’aquests esdeveniments i que revise el compliment dels requisits legals per a exercir activitat en el carrer de totes les parades”.

“L’Ajuntament de Castell贸, com a organitzador, 茅s el responsable de garantir la igualtat d’oportunitats de tots aquells que vulguen participar en aquestes fires, el compliment dels requisits legals de totes les parades, la no asf铆xia econ貌mica dels paradistes”, ha destacat el regidor.

Aix铆 mateix, “per a promoure l’ocupaci贸 en la nostra ciutat, des de C’s demanem, d’una banda, que s’oferisca major puntuaci贸 dins del plec de condicions a aquelles persones o comer莽os empadronats a Castell贸 i que oferisquen productes de la prov铆ncia i en segon lloc, que es planifiquen les dates tenint en compte els dies festius per a aprofitar l’augment de vendes”, ha destacat l’edil. “Fires com el Mercat Medieval de Castell贸 o la Fira Alternativa, entre uns altres, suposen un atractiu tur铆stic per a la ciutat per貌 al mateix temps comporta una oportunitat de negoci per a aut貌noms i comer莽os castellonencs aix铆 com una projecci贸 dels nostres productes”, ha afegit Vidal.

Finalment, Vidal ha explicat que “el motiu de la moci贸 resideix en les queixes de professionals castellonencs per l’esc脿s control per part de l’Ajuntament de Castell贸 de les condicions d’acceptaci贸, assignaci贸 i inspecci贸 de les parades participants en l’煤ltima edici贸 del Mercat medieval de la ciutat”. “A m茅s, en 2016, s’ha produ茂t un increment del preu a abonar pels paradistes del Mercat medieval dels 50 euros per metre lineal en el cas de les parades dedicades a l’artesania als 75 euros; i dels 70 euros per metre lineal de les parades d’alimentaci贸 als 175 euros”, ha recordat l’edil, qui ha destacat que “aquest increment repercuteix negativament no solament en els aut貌noms i comer莽os que participen en el mercat sin贸 tamb茅 en els clients que veuen encarits els preus a causa de la necessitat d’obtenir uns m铆nims beneficis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.