fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castelló reclama al Consell la residència de majors

Ciutadans (C’s) de Castelló reclama al Consell la residència de majors

El portaveu, Vicente Vidal, recorda que “la província se situa en el lloc 39 en el ràtio d’aquest tipus d’instal·lacions a Espanya”

Castelló, diumenge 30 d’octubre de 2016. El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha reclamat al Consell que “inicie la construcció de la residència de majors a la qual es va comprometre la vicepresidenta, Mónica Oltra, el passat mes de maig en la seua visita a Castelló, per a pal·liar la falta de places que pateix la ciutat i la província de Castelló”. “Des de Ciutadans li demanem a l’alcaldessa, Amparo Marco, que siga més reivindicativa amb les necessitats de la ciutat i aquesta infraestructura compte amb partida en el pròxim pressupost autonòmic perquè puga obrir les seues portes en 2017”, ha afegit l’edil.

“Fa més de 5 mesos l’alcaldessa i la vicepresidenta van acordar impulsar un nou centre públic per a majors i no solament no han començat els treballs, sinó que res més hem tornat a saber del tema”, ha destacat Vidal. En aquest sentit, el regidor ha recordat que “la província de Castelló se situa en el lloc 39 del país quant a la ràtio de residències per persones majors, ja que a Castelló és del 2,9 per cent de places per cada mil habitants, mentre la mitjana del país és de 4’2 per cent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.