fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dimiteix el regidor sogorb铆 Pedro G贸mez

Dimiteix el regidor sogorb铆 Pedro G贸mez

L’edil de l’ajuntament de Sogorb ha presentat avui la seua dimissi贸 mitjan莽ant un comunicat rem猫s als mitjans.

A continuaci贸 es mostra este comunicat:

“Avui, dia 1 de juny de 2017, he presentat la meua dimissi贸 com a regidor en l’Ajuntament de Sogorb. Una decisi贸 molt meditada, que m’he vist for莽at a prendre per motius de salut, i que es ratificar脿 en el ple del pr貌xim dimecres.

Despr茅s de dos anys exercint el meu c脿rrec de Regidor en este Ajuntament, i per les raons que he indicat, he de donar com finalitzat el meu treball. M’haguera agradat complir 铆ntegrament el comprom铆s que vaig adquirir amb els ve茂ns de Sogorb quan em vaig presentar a les eleccions, per貌 considere que he pres la decisi贸 adequada. Crec que un Regidor ha d’estar disponible al 100% per a la ciutadania, per la qual cosa honradament, pense que he de deixar pas a una persona que puga exercir les funcions amb total comprom铆s.

Vull agrair, especialment, als ciutadans que van confiar en mi per a exercir este c脿rrec. En primer lloc, als qui van decidir que jo era la persona id貌nia per a encap莽alar la llista de la meua agrupaci贸 electoral, despr茅s del proc茅s de prim脿ries. I, d’altra banda, a tots aquells que m’han transm茅s el seu suport al llarg d’esta marxa, en un treball que no 茅s fruit d’una sola persona, sin贸 de tota la societat.

D’altra banda, este cam铆 no hauria sigut el mateix sense els meus companys de govern. A l’Alcalde i a la resta de regidors, vull transmetre’ls que ha sigut un orgull i un honor treballar amb ells dia a dia. Mai oblidar茅 les estones bones i dolents, per貌 sempre intensos, que hem viscut junts. Tampoc vull oblidar-me dels treballadors de l’Ajuntament, que s贸n part fonamental dels serveis municipals.

De moment, i fins que hi haja una candidata o candidat designat per a prendre possessi贸 del c脿rrec en el meu lloc, continuar茅 amb les meues funcions al capdavant de la primera tinen莽a d’alcaldia i les delegacions d’esports, cultura, patrimoni i mem貌ria hist貌rica.

Amb molts objectius compliments, i moltes tasques encara per afrontar, he de posar fi a este comprom铆s. Un comprom铆s amb una cuideu per la qual porte treballant, dins de la pol铆tica, des de principis dels anys 2000 en el Partit Republic脿, i a la qual he pogut representar durant este temps amb Sogorb Participa.

Amb encerts i errors, l’猫poca que deixe arrere ha suposat per a mi una labor que he exercit amb gust per i per a la ciutadania sogorbina.

Gr脿cies, Sogorb.
Pedro G贸mez Sender”

Leave a Reply

Your email address will not be published.