fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Patronat de Festes cessa a Bellido com a president de la Junta de Festes de Castelló

El Patronat de Festes cessa a Bellido com a president de la Junta de Festes de Castelló

La decisió s’ha pres per unanimitat.

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha acordat hui per unanimitat el cessament de Juan Vicente Bellido Zafón en totes i cadascuna de les seues funcions com a president de la Junta de Festes. Este acord s’ha adoptat després que s’haja posat en coneixement del Patronat escrits de membres de la Junta de Festes i dels pares de les Reines de les Festes 2018 amb queixes sobre les actituds i fets realitzats pel president de la Junta de Festes.

En un comunicat emés pel patronat s’ha explicar que “en vista d’una situació insostenible i que s’està causant un dany públic a la imatge de les institucions de la ciutat així com de les màximes representants del món de les festes i de les seues famílies, el Consell Rector ha acordat el cessament sense vots en contra ni abstencions. Cal recordar que, segons estableix l’article 26 dels Estatuts del Patronat, el president de la Junta de Festes, com a màxim representant de l’òrgan col·legiat, ha d’actuar sota els principis de suport i col·laboració i ajustar-se a les directrius fixades per la Presidència del Patronat Municipal de Festes”.

També ha explicat el patronat que la “decisió pretén, abans de res, no causar un perjudici en la bona imatge de les festes de la ciutat de Castelló, i s’adopta davant la necessitat de continuar treballant per i per a les festes i representar de la millor manera a la nostra ciutat en els pròxims esdeveniments festers”.

D’altra banda, els membres del Partit Popular que pertanyen al consell rector, no han participat, ni assistit a la sessió per considerar-la “irregular” i han sol·licitat “un informe jurídic relatiu a la legalitat o no de la proposta plantejada i la competència per a prendre l’acord”. A més, els populars han demanat “que es convoque l’Assemblea de Festes, que va ser la que va triar democràticament al president de la Junta de Festes, i que siguen els seus membres qui es pronuncien sobre la seua continuïtat o cessament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.