fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat de Festes cessa a Bellido com a president de la Junta de Festes de Castell贸

El Patronat de Festes cessa a Bellido com a president de la Junta de Festes de Castell贸

La decisi贸 s’ha pres per unanimitat.

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha acordat hui per unanimitat el cessament de Juan Vicente Bellido Zaf贸n en totes i cadascuna de les seues funcions com a president de la Junta de Festes. Este acord s’ha adoptat despr茅s que s’haja posat en coneixement del Patronat escrits de membres de la Junta de Festes i dels pares de les Reines de les Festes 2018 amb queixes sobre les actituds i fets realitzats pel president de la Junta de Festes.

En un comunicat em茅s pel patronat s’ha explicar que “en vista d’una situaci贸 insostenible i que s’est脿 causant un dany p煤blic a la imatge de les institucions de la ciutat aix铆 com de les m脿ximes representants del m贸n de les festes i de les seues fam铆lies, el Consell Rector ha acordat el cessament sense vots en contra ni abstencions. Cal recordar que, segons estableix l’article 26 dels Estatuts del Patronat, el president de la Junta de Festes, com a m脿xim representant de l’貌rgan col路legiat, ha d’actuar sota els principis de suport i col路laboraci贸 i ajustar-se a les directrius fixades per la Presid猫ncia del Patronat Municipal de Festes”.

Tamb茅 ha explicat el patronat que la “decisi贸 pret茅n, abans de res, no causar un perjudici en la bona imatge de les festes de la ciutat de Castell贸, i s’adopta davant la necessitat de continuar treballant per i per a les festes i representar de la millor manera a la nostra ciutat en els pr貌xims esdeveniments festers”.

D’altra banda, els membres del Partit Popular que pertanyen al consell rector, no han participat, ni assistit a la sessi贸 per considerar-la “irregular” i han sol路licitat “un informe jur铆dic relatiu a la legalitat o no de la proposta plantejada i la compet猫ncia per a聽prendre聽l’acord”. A m茅s, els populars han demanat “que es convoque l’Assemblea聽de Festes, que va ser la que va triar democr脿ticament al president de la Junta de Festes, i que siguen els seus membres qui es pronuncien sobre la seua continu茂tat o cessament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.