fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El projecte de futur i unitat de Marta Barrachina suma a la capital i als principals municipis de Castelló al repte de retornar l’orgull de ser del PP

El projecte de futur i unitat de Marta Barrachina suma a la capital i als principals municipis de Castelló al repte de retornar l’orgull de ser del PP

La candidata a presidir el Partit Popular Provincial de Castelló, Marta Barrachina, suma els avals de les principals places de la província, cas de la capital de la Plana, Vila-real, Moncofa, Borriana, Orpesa o Alcalà, en la primera jornada de treball.

El projecte de futur i unitat de Marta Barrachina suma a la capital i als principals municipis amb el repte clar i directe de retornar l’orgull de pertànyer al Partit Popular, “el que ha escrit les millors pàgines de la història de la província i que amb el projecte que tinc l’honor d’encapçalar serem capaços de tornar a generar”.

Així ho ha declarat la candidata a presidir el Partit Popular de la Província de Castelló, Marta Barrachina, qui avui ha posat en marxa, juntament amb el seu equip de campanya, la caravana d’il·lusió que la portarà a recórrer els principals municipis de la província. Durant el recorregut d’avui, ha comptat amb les mostres de suport de la presidenta del Partit Popular de la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco; el president del PP de Vila-real, Héctor Folgado; el president del PP de Moncofa, José María Andrés, i el secretari general i alcalde, Wences Alós; el president d’Orpesa, Rafael Albert ; el president del PP de la Llosa, Ximo Llopis; a més d’haver rebut el suport de membres destacats del PP de Borriana com Vicente Tejedo; o de Nules, José Vicente Adsuara.

“El Partit Popular és la millor garantia de futur. El meu projecte és integrador i pensat per a retornar la veu i la força a les bases, les grans oblidades en els últims anys. És l’hora que el PP surti dels despatxos i torni al carrer”, ha assegurat.

“És il·lusionant la resposta rebuda per part dels meus companys. Ells són els que fan bategar el cor d’aquest partit, i ells són la raó per la qual he decidit fer el pas i encapçalar un projecte que, des del minut zero, és el seu projecte, el de tots ells”, ha declarat Marta Barrachina.

“Gràcies a tots per la força que m’estan transmetent. És el moment d’anar tots a l’una, de sumar, d’unir forces en una estratègia que ens permeti recuperar la confiança dels castellonencs, perquè som l’única alternativa possible a les polítiques de destructives que estan duent a terme els governs socialcomunistes. És l’hora de la llibertat, de col·locar a les persones en el centre de totes les polítiques, de reivindicar-nos com el gran territori i la gran província que som, amb veu i vot propi”, ha assegurat Marta Barrachina.

La presidenta del PP de la capital de la Plana, Begoña Carrasco, ja ha signat el seu aval de suport a la candidatura de Marta Barrachina: “Com diu el lema de la campanya que encapçala Marta Barrachina, el futur de Castelló comença avui, al costat de tots els militants i afiliats de Castelló. I porta nom de dona, Marta. La persona que s’ha compromès a treballar perquè la capital de la Plana torni a estar en la primera línia de treball. Tots a l’una, en una sola veu, perquè així som més fortes. És l’hora del PP. És l’hora de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.