fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El regidor Jordi Julià dimitix a la Vall d’Uixó

El regidor Jordi Julià dimitix a la Vall d’Uixó

Serà substituït per Higi Daniel Garcés.

El regidor i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó Jordi Julià ha presentat la renúncia al seu càrrec, en una decisió que respon a “motius estrictament personals, després de molts mesos de reflexió i de parlar-ho amb els familiars i amics més propers”, tal com ha explicat.

Per açò ha pres la decisió de “deixar pas a una altra persona”, que en este cas serà Higi Daniel Garcés, número 6 de la llista presentada per Compromís a les eleccions municipals de 2015. La renúncia de Julià es farà efectiva en el ple ordinari del pròxim 6 de setembre, després del que s’iniciaran els tràmits perquè el seu substitut reba l’acta de regidor i siga ratificat en sessió plenària.

Julià ha assenyalat que “estar en l’Ajuntament demana una exigència del 100% i jo no tenia les forces necessàries per a seguir així, treballant per la ciutadania que és a qui ens devem”. Així, esta ha sigut una decisió “dura i difícil”, però “he volgut ser sincer, renunciar i no aferrar-me al càrrec”, ha destacat.

L’edil que ha ocupat les àrees de Turisme, Joventut, Esports i Medi ambient ha donat les gràcies a l’equip de govern “per estos dos anys en els quals hem fet moltes coses bones per a la Vall d’Uixó, treballant sempre en positiu per la nostra ciutat” i ha remarcat que els companys “seguiran fent-ho i traient molts projectes avance”.

Per a finalitzar, ha demanat disculpes “per totes les coses que haja pogut fer malament” en estos dos anys de legislatura i ha assegurat que des de fora de la política activa va a “seguir col·laborant per a millorar la Vall d’Uixó”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.