fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Un tornado arriba al Port de Borriana

Un tornado arriba al Port de Borriana

Nom茅s s’han sofert danys materials.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i els regidors de Poblats Mar铆tims, Vicent Aparisi, i d’Hisenda, Cristina Rius, han visitat pocs minuts despr茅s del pas del temporal per Borriana, la zona m茅s afectada per la pluja i les fortes ratxes de vent, la del Port.

La primera zona que han visitat a causa que era la que presentava una major afecci贸 ha sigut la situada a l’interior del mateix Port, i concretament, bona part de les instal路lacions del Club N脿utic, on les ratxes de vent han arrancat bona part de la terrassa del restaurant del mateix club, provocant danys, que per sort, solament han sigut materials. Tal com han explicat les persones que es trobaven en el Port, 鈥渉a sigut just el moment en el qual un xicotet tornado ha tocat terra, per aix貌 pensem que la zona afectada ha sigut tan xicoteta i concentrada, ja que en pocs segons el vent ha parat i no ha continuat cap a l’interior ni altres zones de la platja de Borriana鈥. Segons explicava el mateix regidor de Poblats Mar铆tims, Vicent Aparisi, 鈥溍﹕ en aquesta zona m茅s propera al mar on el vent ha colpejat amb m茅s for莽a, i fins i tot ha afectat a alguna de les embarcacions, encara que els majors danys materials s’han concentrat en el passeig situat entre els amarres i les instal路lacions de les Escoles de la Mar o del Club N脿utic鈥.

Des de les mateixes Escoles de la Mar s’ha informat immediatament que solament han hagut de lamentar algun que un altre desperfecte en la instal路laci贸, per貌 que els setanta xiquets i xiquetes que es trobaven realitzant activitats n脿utiques pr脿cticament ni han percebut el pas del tornado.

Segons el mateix Aparisi, 鈥渢amb茅 en l’avinguda Mediterr脿nia s’han produ茂t algunes incid猫ncies, encara que molt menors. Amb prou faenes han arrossegat algun contenidor de fem i en alguns balcons i terrasses dels edificis m茅s pr貌xims al Port ha tombat tests i algun tendal鈥. Despr茅s de la visita a la zona, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha destacat que 鈥渆l m茅s positiu 茅s que no s’ha produ茂t cap tipus de dany personal, situaci贸 que era la que m茅s ens preocupava, encara que de seguida hem pogut veure com l’afecci贸 estava molt concentrada en un punt del Port i per tant ha sigut m铆nima. Per sort, tan sols cal lamentar danys materials que esperem que es puguen resoldre en els pr貌xims dies鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.