fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els populars de Castell贸 acusen l’equip de govern de “tenir sense respondre m茅s de 70 preguntes en comissi贸 durant enguany”

Els populars de Castell贸 acusen l’equip de govern de “tenir sense respondre m茅s de 70 preguntes en comissi贸 durant enguany”

Maci谩n: “Treballem per als ve茂ns i es mereixen ser escoltats pels qui avui governen la ciutat”.

El Grup Municipal Popular realitza l’activitat de fiscalitzaci贸 a trav茅s de les preguntes en les comissions setmanals d’innovaci贸 i ocupaci贸, drets i serveis i participaci贸 ciutadana i transpar猫ncia. Totes elles, apunta el seu portaveu adjunt, Juan Jos茅 P茅rez Maci谩n, “corresponen a queixes ve茂nals, sol路licituds d’informaci贸 o q眉estions d’inter茅s general per a la ciutadania. Un total de 70 no han sigut solucionades ni tan sols respostes.”

Cal destacar que les comissions tenen com a funci贸 principal l’estudi, informe o consulta dels assumptes que han de ser sotmesos a la decisi贸 de la Junta de Govern local i a aquells programes o actuacions d’inter茅s com煤. Per aquest motiu, els populars creuen que “茅s primordial que aquestes preguntes, que corresponen a temes importants per als ve茂ns, han de ser respostes, almenys, per l’Ajuntament i solucionar-les en els casos que siga necessari”, apunta Maci谩n.

“Entre les preguntes no respostes es troben alguns temes molt importants com les ajudes en la pesca, obres antiinundaci贸 o subvencions a associacions i festes de barri, brut铆cia, desnonaments, seguretat ciutadana, reparacions en centres educatius o en espais p煤blics, etc.”, afig Maci谩n. A m茅s, tamb茅 s’ha preguntat per altres temes primordials per als ve茂ns com s贸n l’ocupaci贸, la sanitat, la gesti贸 de residus, les defici猫ncies en el transport p煤blic o les plagues de rates i mosquits.

El portaveu adjunt popular conclou que “si l’equip de govern no respon a les preguntes, s’est脿 dificultant la labor de fiscalitzaci贸 i control de l’oposici贸. A m茅s, resulta de molt poca efic脿cia per als ve茂ns que, l’煤nica cosa que desitgen, 茅s fer arribar les seues queixes i que siguen esmenats els seus problemes”. De fet, defensa l’edil, 茅s un “dret clar de participaci贸 ciutadana, els ve茂ns s贸n per als quals treballem i mereixen que les seues propostes o problemes siguen escoltats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.