fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Enric Nomdedéu formarà part del Consell de Govern de la xarxa per la transparència i participació de la FEMP

Enric Nomdedéu formarà part del Consell de Govern de la xarxa per la transparència i participació de la FEMP

L’elecció dels 14 membres del consell s’ha realitzat avui a Elx en la primera assemblea d’entitats locals.

El vicealcalde de Castelló, Enric Nomdedéu, ha sigut triat membre del Consell de Govern de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i Participació Ciutadana de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). L’elecció s’ha realitzat durant el matí d’avui en la I Assemblea constituent que ha celebrat aquesta xarxa d’entitats locals en la ciutat d’Elx.

A la trobada han assistit al voltant d’un centenar de representants de diverses entitats locals, entre els quals s’ha triat als 14 membres que compondran a partir d’avui el Consell de Govern de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana. La xarxa ha quedat presidida per l’alcalde d’Elx, Carlos González, i estarà formada per 411 municipis, sis diputacions provincials, cinc mancomunitats, el Cabildo de Tenerife i el Consell Insular d’Eivissa. A més, aquesta xarxa és una de les més importants a nivell quantitatiu dins de la FEMP.

Aquesta primera assemblea és una iniciativa de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que té com a finalitat “promoure la innovació i la millora constant de les relacions existents entre les institucions locals i la ciutadania a través del que es coneix com a Govern Obert, amb transparència i participació”, ha destacat Nomdedéu.

Referent a la seua elecció, el vicealcalde de Castelló s’ha mostrat “content i agraït” per aquest nomenament, “és un honor representar a Castelló dins del Consell de Govern de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i Participació Ciutadana i és una mostra més del nostre ferm compromís amb la transparència i la modernització en el nostre ajuntament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.