fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Enric Nomded茅u formar脿 part del Consell de Govern de la xarxa per la transpar猫ncia i participaci贸 de la FEMP

Enric Nomded茅u formar脿 part del Consell de Govern de la xarxa per la transpar猫ncia i participaci贸 de la FEMP

L’elecci贸 dels 14 membres del consell s’ha realitzat avui a Elx en la primera assemblea d’entitats locals.

El vicealcalde de Castell贸, Enric Nomded茅u, ha sigut triat membre del Consell de Govern de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transpar猫ncia i Participaci贸 Ciutadana de la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies (FEMP). L’elecci贸 s’ha realitzat durant el mat铆 d’avui en la I Assemblea constituent que ha celebrat aquesta xarxa d’entitats locals en la ciutat d’Elx.

A la trobada han assistit al voltant d’un centenar de representants de diverses entitats locals, entre els quals s’ha triat als 14 membres que compondran a partir d’avui el Consell de Govern de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transpar猫ncia i la Participaci贸 Ciutadana. La xarxa ha quedat presidida per l’alcalde d’Elx, Carlos Gonz谩lez, i estar脿 formada per 411 municipis, sis diputacions provincials, cinc mancomunitats, el Cabildo de Tenerife i el Consell Insular d’Eivissa. A m茅s, aquesta xarxa 茅s una de les m茅s importants a nivell quantitatiu dins de la FEMP.

Aquesta primera assemblea 茅s una iniciativa de la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies que t茅 com a finalitat “promoure la innovaci贸 i la millora constant de les relacions existents entre les institucions locals i la ciutadania a trav茅s del que es coneix com a Govern Obert, amb transpar猫ncia i participaci贸”, ha destacat Nomded茅u.

Referent a la seua elecci贸, el vicealcalde de Castell贸 s’ha mostrat “content i agra茂t” per aquest nomenament, “茅s un honor representar a Castell贸 dins del Consell de Govern de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transpar猫ncia i Participaci贸 Ciutadana i 茅s una mostra m茅s del nostre ferm comprom铆s amb la transpar猫ncia i la modernitzaci贸 en el nostre ajuntament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.