fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Junta Local de Festes posa a la venda el primer programa de Santa Quit猫ria amb desc脿rrega QR

La Junta Local de Festes posa a la venda el primer programa de Santa Quit猫ria amb desc脿rrega QR

L’exposici贸 d’indument脿ria, prevista per al cap de setmana, obri el 鈥渓libret鈥.

La Junta Local de Festes (JLF) d’Almassora ha iniciat avui la venda del programa d’actes en honor a Santa Quit猫ria, que en aquesta ocasi贸 estrena la incorporaci贸 de codi QR entre les seues p脿gines per a facilitar que els usuaris disposen de la programaci贸 en els seus tel猫fons m貌bils. El primer acte recollit en el programa 茅s l’exposici贸 d’indument脿ria de la reina i les seues dames, que s’inaugurar脿 dem脿.

En aquesta edici贸 de celebracions patronals, la JLF ha editat 4.000 鈥渓librets鈥 que la reina de les festes, Marta Gargallo Limo, i la seua cort d’honor repartiran aquesta vesprada, at猫s que els seus estudis els han impedit inaugurar la venda aquest mat铆. Els ve茂ns que ho desitgen tamb茅 podran consultar la programaci贸 en la p脿gina web municipal.

Malgrat que els festejos s’estendran del 20 al 29 de maig, els primers actes vinculats a les festes arrancaran des de dem脿 a les 11.00 hores amb la inauguraci贸 de l’exposici贸 d’indument脿ria tradicional en el Espai Mercat (primer pis del Mercat Central). Es tracta d’una altra de les novetats d’aquesta edici贸 i permetr脿 que els ve茂ns rec贸rreguen durant tot el cap de setmana aquesta mostra que reunir脿 alguns dels vestits de la reina i la seua cort d’honor.

L’edil de Festes, Isladis Falc贸, va proposar mesos arrere a les joves i a les seues fam铆lies la possibilitat d’obrir un recinte municipal a les visites dels ve茂ns 鈥減erqu猫 pogueren contemplar d’a prop la riquesa d’aquests vestits, una idea que els va encantar i que intentarem que es repetisca en pr貌ximes edicions鈥. Aix铆, el muntatge de la sala, amb un espai dedicat a cadascuna de les set representants, culminar脿 avui perqu猫 tot estiga llest dem脿. L’horari d’obertura, id猫ntic en dissabte i diumenge, s’estendr脿 d’11.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores.

D’altra banda, els joves inscrits en el Grand Prix de l’Humor celebraran dem脿 la competici贸 de proves i obstacles sota la carpa del Recinte Fester. Els guanyadors rebran trofeus despr茅s de passar una jornada de germanor entre les penyes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.