fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Junta Local de Festes posa a la venda el primer programa de Santa Quitèria amb descàrrega QR

La Junta Local de Festes posa a la venda el primer programa de Santa Quitèria amb descàrrega QR

L’exposició d’indumentària, prevista per al cap de setmana, obri el “llibret”.

La Junta Local de Festes (JLF) d’Almassora ha iniciat avui la venda del programa d’actes en honor a Santa Quitèria, que en aquesta ocasió estrena la incorporació de codi QR entre les seues pàgines per a facilitar que els usuaris disposen de la programació en els seus telèfons mòbils. El primer acte recollit en el programa és l’exposició d’indumentària de la reina i les seues dames, que s’inaugurarà demà.

En aquesta edició de celebracions patronals, la JLF ha editat 4.000 “llibrets” que la reina de les festes, Marta Gargallo Limo, i la seua cort d’honor repartiran aquesta vesprada, atès que els seus estudis els han impedit inaugurar la venda aquest matí. Els veïns que ho desitgen també podran consultar la programació en la pàgina web municipal.

Malgrat que els festejos s’estendran del 20 al 29 de maig, els primers actes vinculats a les festes arrancaran des de demà a les 11.00 hores amb la inauguració de l’exposició d’indumentària tradicional en el Espai Mercat (primer pis del Mercat Central). Es tracta d’una altra de les novetats d’aquesta edició i permetrà que els veïns recórreguen durant tot el cap de setmana aquesta mostra que reunirà alguns dels vestits de la reina i la seua cort d’honor.

L’edil de Festes, Isladis Falcó, va proposar mesos arrere a les joves i a les seues famílies la possibilitat d’obrir un recinte municipal a les visites dels veïns “perquè pogueren contemplar d’a prop la riquesa d’aquests vestits, una idea que els va encantar i que intentarem que es repetisca en pròximes edicions”. Així, el muntatge de la sala, amb un espai dedicat a cadascuna de les set representants, culminarà avui perquè tot estiga llest demà. L’horari d’obertura, idèntic en dissabte i diumenge, s’estendrà d’11.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores.

D’altra banda, els joves inscrits en el Grand Prix de l’Humor celebraran demà la competició de proves i obstacles sota la carpa del Recinte Fester. Els guanyadors rebran trofeus després de passar una jornada de germanor entre les penyes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.