fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’equip de govern reforça les partides de foment de l’ocupació, serveis socials i millora de barris

L’equip de govern reforça les partides de foment de l’ocupació, serveis socials i millora de barris

L’Ajuntament pretén destinar el romanent de 2015 a inversions que milloren el benestar dels onders i els espais públics de la ciutat, i impulsen la creació d’ocupació.

L’equip de govern socialista portarà a la pròxima sessió plenària, de l’11 de maig, la incorporació de romanent de tresoreria per valor de 1.876.332,83 euros. Així ho ha anunciat la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Onda, Silvia Cerdà, qui ha explicat que “s’han inclòs aportacions dels grups polítics que han volgut participar en aquesta modificació, com a Onda Sí Se Puede, Ciutadans, Partit Popular i Esquerra Unida.

Cerdà ha assenyalat que l’equip de govern socialista pretén centrar els seus esforços en “el benestar social, el foment de l’ocupació i la millora dels barris”. Amb aquest objectiu el consistori augmentarà les partides necessàries per al manteniment del dia a dia de la ciutat o els serveis socials. En aquest sentit, la regidora d’Hisenda ha informat que el consistori reforçarà la partida adscrita a millora de barris amb 100.000 euros, “per atendre a les necessitats dels veïns i veïnes d’Onda, i millorar els espais públics de la ciutat”. Quant a la lluita contra la desocupació, “es crearà una partida pressupostària amb 150.000 euros per posar en marxa una Brigada Verda Municipal que ajudarà a mantenir i netejar la ciutat, alhora que possibilitarà la creació de llocs de treball”, ha assegurat Silvia Cerdà.

A més, la regidora d’Hisenda ha destacat que s’incrementaran partides de benestar social adscrites, entre altres, a l’adquisició d’una unitat de respir per a majors; i que també es dotarà de més diners partides vinculades a activitats culturals, d’educació, i esportives. També es reforçarà l’àrea de joventut amb 30.000 euros i es crearà una partida d’ajudes per a jóvens en risc d’exclusió social per a fer esport, dotant-la de 25.000 euros. De la mateixa manera, es dotarà una partida per a l’adequació del camí de l’Aguillador, l’adquisició d’habitatges en el centre històric per a la seva rehabilitació i s’augmentarà la partida de mitjans a fi de fomentar la participació ciutadana en els Pressupostos Participatius.

Finalment, Cerdà ha matisat que l’equip de govern incorporarà romanent a inversions que inicialment s’anaven a finançar amb un préstec, “entre les que destaquen la remodelació de la plaça de la Sinagoga i el projecte del corredor verd, ambdues demandades pels veïns als Pressupostos Participatius”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.