fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’equip de govern refor莽a les partides de foment de l’ocupaci贸, serveis socials i millora de barris

L’equip de govern refor莽a les partides de foment de l’ocupaci贸, serveis socials i millora de barris

L’Ajuntament pret茅n destinar el romanent de 2015 a inversions que milloren el benestar dels onders i els espais p煤blics de la ciutat, i impulsen la creaci贸 d’ocupaci贸.

L’equip de govern socialista portar脿 a la pr貌xima sessi贸 plen脿ria, de l’11 de maig, la incorporaci贸 de romanent de tresoreria per valor de 1.876.332,83 euros. Aix铆 ho ha anunciat la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Onda, Silvia Cerd脿, qui ha explicat que “s’han incl貌s aportacions dels grups pol铆tics que han volgut participar en aquesta modificaci贸, com a Onda S铆 Se Puede, Ciutadans, Partit Popular i Esquerra Unida.

Cerd脿 ha assenyalat que l’equip de govern socialista pret茅n centrar els seus esfor莽os en “el benestar social, el foment de l’ocupaci贸 i la millora dels barris”. Amb aquest objectiu el consistori augmentar脿 les partides necess脿ries per al manteniment del dia a dia de la ciutat o els serveis socials. En aquest sentit, la regidora d’Hisenda ha informat que el consistori refor莽ar脿 la partida adscrita a millora de barris amb 100.000 euros, “per atendre a les necessitats dels ve茂ns i ve茂nes d’Onda, i millorar els espais p煤blics de la ciutat”. Quant a la lluita contra la desocupaci贸, “es crear脿 una partida pressupost脿ria amb 150.000 euros per posar en marxa una Brigada Verda Municipal que ajudar脿 a mantenir i netejar la ciutat, alhora que possibilitar脿 la creaci贸 de llocs de treball”, ha assegurat Silvia Cerd脿.

A m茅s, la regidora d’Hisenda ha destacat que s’incrementaran partides de benestar social adscrites, entre altres, a l’adquisici贸 d’una unitat de respir per a majors; i que tamb茅 es dotar脿 de m茅s diners partides vinculades a activitats culturals, d’educaci贸, i esportives. Tamb茅 es refor莽ar脿 l’脿rea de joventut amb 30.000 euros i es crear脿 una partida d’ajudes per a j贸vens en risc d’exclusi贸 social per a fer esport, dotant-la de 25.000 euros. De la mateixa manera, es dotar脿 una partida per a l’adequaci贸 del cam铆 de l’Aguillador, l’adquisici贸 d’habitatges en el centre hist貌ric per a la seva rehabilitaci贸 i s’augmentar脿 la partida de mitjans a fi de fomentar la participaci贸 ciutadana en els Pressupostos Participatius.

Finalment, Cerd脿 ha matisat que l’equip de govern incorporar脿 romanent a inversions que inicialment s’anaven a finan莽ar amb un pr茅stec, “entre les que destaquen la remodelaci贸 de la pla莽a de la Sinagoga i el projecte del corredor verd, ambdues demandades pels ve茂ns als Pressupostos Participatius”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.