fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Llanos Mass贸 (VOX) “Les autonomies s贸n un pou sense fons”

Llanos Mass贸 (VOX) “Les autonomies s贸n un pou sense fons”

Ahir la presidenta de VOX Castell贸 va fer aquestes declaracions als mitjans de comunicaci贸. Alega que “les Comunitats Aut貌nomes i tot l’aparell d’ens, fundacions i similars que han convertit al nostre pa铆s en una r猫mora dif铆cil de suportar”.

Per a Llanos聽Mass贸, coordinadora provincial de VOX, a莽貌 s’ha produ茂t ja que 鈥淗em patit un govern del Partit Popular que ens ha intentat conv猫ncer que abandonava les seues obligacions pol铆tiques i ideol貌giques en honor de salvar l’economia, i no ha fet ni una cosa ni l’altra. Tenim un deute que sobrepassa el 100% del PIB, un d猫ficit de quasi el 5’2%, i un govern incapa莽 de controlar a les comunitats aut貌nomes鈥.

Afig la dirigent de VOX: 鈥淚 per a mostra del que ocorre, la Vicepresidenta del Govern valenci脿, la Sra. M贸nica Oltra, fa un exercici de demag貌gia afirmant que no es pot complir amb el d猫ficit sense abandonar els drets fonamentals com a sanitat o educaci贸, per貌 mentrestant, des de les diferents Conselleries, se segueixen adoptant mesures sect脿ries i gens profitoses鈥.

Va seguir dient: 鈥淓n VOX estem d’acord en qu猫 no es poden veure perjudicats els serveis p煤blics essencials, per貌 a莽貌 nom茅s ser脿 possible si acabem amb tota la despesa sup猫rflua i el balafiament que suposa l’actual model d’estat. Les Comunitats Aut貌nomes s贸n insostenibles i cada vegada les proves s贸n m茅s evidents. La Sra. Oltra parla d’emerg猫ncia social, i el govern del que 茅s vicepresidenta es dedica a catalanitzar noms, a retallar la llibertat dels pares per a triar l’educaci贸 dels seus fills i a discriminar als valencians segons la llengua en la qual s’expressen, entre altres coses. Els espanyols cada vegada som m茅s desiguals depenent de la regi贸 d’Espanya en la qual visquem鈥.

Va continuar dient: 鈥淓ntre un Partit Popular que ha renunciat a fer pol铆tica i uns governs auton貌mics que van per lliure, l’horitz贸 que se’ns presenta 茅s bastant descoratjador. Ara com ara nom茅s VOX proposa acabar amb totes aquestes injust铆cies, retornant a l’Estat les compet猫ncies de sanitat, educaci贸 i just铆cia. A莽貌 suposaria un gran estalvi per a les arques p煤bliques, la igualtat entre els espanyols, el poder complir els objectius del d猫ficit sense necessitat d’augmentar la pressi贸 fiscal sobre els ciutadans i el que 茅s m茅s important, sense necessitat de “retallades” en prestacions socials, nom茅s retallant als pol铆tics鈥.聽Va acabar dient: 鈥淓l pou sense fons que suposen les Autonomies posa en perill el futur dels espanyols鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.