fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Llanos Massó (VOX) “Les autonomies són un pou sense fons”

Llanos Massó (VOX) “Les autonomies són un pou sense fons”

Ahir la presidenta de VOX Castelló va fer aquestes declaracions als mitjans de comunicació. Alega que “les Comunitats Autònomes i tot l’aparell d’ens, fundacions i similars que han convertit al nostre país en una rèmora difícil de suportar”.

Per a Llanos Massó, coordinadora provincial de VOX, açò s’ha produït ja que “Hem patit un govern del Partit Popular que ens ha intentat convèncer que abandonava les seues obligacions polítiques i ideològiques en honor de salvar l’economia, i no ha fet ni una cosa ni l’altra. Tenim un deute que sobrepassa el 100% del PIB, un dèficit de quasi el 5’2%, i un govern incapaç de controlar a les comunitats autònomes”.

Afig la dirigent de VOX: “I per a mostra del que ocorre, la Vicepresidenta del Govern valencià, la Sra. Mónica Oltra, fa un exercici de demagògia afirmant que no es pot complir amb el dèficit sense abandonar els drets fonamentals com a sanitat o educació, però mentrestant, des de les diferents Conselleries, se segueixen adoptant mesures sectàries i gens profitoses”.

Va seguir dient: “En VOX estem d’acord en què no es poden veure perjudicats els serveis públics essencials, però açò només serà possible si acabem amb tota la despesa supèrflua i el balafiament que suposa l’actual model d’estat. Les Comunitats Autònomes són insostenibles i cada vegada les proves són més evidents. La Sra. Oltra parla d’emergència social, i el govern del que és vicepresidenta es dedica a catalanitzar noms, a retallar la llibertat dels pares per a triar l’educació dels seus fills i a discriminar als valencians segons la llengua en la qual s’expressen, entre altres coses. Els espanyols cada vegada som més desiguals depenent de la regió d’Espanya en la qual visquem”.

Va continuar dient: “Entre un Partit Popular que ha renunciat a fer política i uns governs autonòmics que van per lliure, l’horitzó que se’ns presenta és bastant descoratjador. Ara com ara només VOX proposa acabar amb totes aquestes injustícies, retornant a l’Estat les competències de sanitat, educació i justícia. Açò suposaria un gran estalvi per a les arques públiques, la igualtat entre els espanyols, el poder complir els objectius del dèficit sense necessitat d’augmentar la pressió fiscal sobre els ciutadans i el que és més important, sense necessitat de “retallades” en prestacions socials, només retallant als polítics”. Va acabar dient: “El pou sense fons que suposen les Autonomies posa en perill el futur dels espanyols”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.