fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Macián (PP): “Les desavinences entre el bipartit i el seu soci CSenM eleven al màxim la fragilitat del govern” de Castelló

Macián (PP): “Les desavinences entre el bipartit i el seu soci CSenM eleven al màxim la fragilitat del govern” de Castelló

“El bipartit solament té com a projecte impedir coste el que coste que governe el PP”.

El Grup Municipal Popular es manté expectant després de fer-se pública la tensió entre els signants del Pacte del Grau, després de l’amenaça de trencar-ho llançada pel portaveu de CSenM si l’alcaldessa Amparo Marco permet que els diputats del PSPV voten abstenció en la investidura de Mariano Rajoy.

El portaveu adjunt Popular, Juan José Pérez Macián, apunta: “En lloc de treballar per a complir les seues promeses electorals, l’única cosa que els preocupa és impedir que els populars tornen a governar en la ciutat de Castelló”.

Macián: “Així es desprén de les declaracions reiterades en premsa, tant per part de membres del PSPV, com de Compromís. La inestabilitat i la fragilitat del govern municipal, amb una alcaldessa absent, s’ha elevat fins a un nivell màxim, i amb aquest enfrontament queda palés el perill dels acords de governabilitat”.

Els populars adverteixen que la seua vertadera preocupació és seguir impedint que governe la força més votada a Castelló. “Cal recordar que si no haguera prosperat el Pacte del Grau, avui l’alcaldessa seria del PP”, apunta Macián.

“Mai solament 4 regidors (CSenM) havien manat tant i lloc en la corda fluixa a un govern a Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.