fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Maci谩n (PP): “Les desavinences entre el bipartit i el seu soci CSenM eleven al m脿xim la fragilitat del govern” de Castell贸

Maci谩n (PP): “Les desavinences entre el bipartit i el seu soci CSenM eleven al m脿xim la fragilitat del govern” de Castell贸

“El bipartit solament t茅 com a projecte impedir coste el que coste que governe el PP”.

El Grup Municipal Popular es mant茅 expectant despr茅s de fer-se p煤blica la tensi贸 entre els signants del Pacte del Grau, despr茅s de l’amena莽a de trencar-ho llan莽ada pel portaveu de CSenM si l’alcaldessa Amparo Marco permet que els diputats del PSPV voten abstenci贸 en la investidura de Mariano Rajoy.

El portaveu adjunt Popular, Juan Jos茅 P茅rez Maci谩n, apunta: “En lloc de treballar per a complir les seues promeses electorals, l’煤nica cosa que els preocupa 茅s impedir que els populars tornen a governar en la ciutat de Castell贸”.

Maci谩n: “Aix铆 es despr茅n de les declaracions reiterades en premsa, tant per part de membres del PSPV, com de Comprom铆s. La inestabilitat i la fragilitat del govern municipal, amb una alcaldessa absent, s’ha elevat fins a un nivell m脿xim, i amb aquest enfrontament queda pal茅s el perill dels acords de governabilitat”.

Els populars adverteixen que la seua vertadera preocupaci贸 茅s seguir impedint que governe la for莽a m茅s votada a Castell贸. “Cal recordar que si no haguera prosperat el Pacte del Grau, avui l’alcaldessa seria del PP”, apunta Maci谩n.

“Mai solament 4 regidors (CSenM) havien manat tant i lloc en la corda fluixa a un govern a Castell贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.