fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Pastor acusa a Puig d’aprovar la defensa dels Països Catalans que fan els seus consellers

Pastor acusa a Puig d’aprovar la defensa dels Països Catalans que fan els seus consellers

La participació d’una consellera en una marxa catalanista i el silenci del President Puig corroboren que aquest govern es troba còmode mirant al nord.

El portaveu de Transparència del GPP, Fernando Pastor, ha denunciat avui que “els gestos pro catalanistes de Puig s’estan convertint en un costum ja que no és capaç de desautoritzar als membres del seu Consell que defensen els Paísos Catalans”.

En aquest sentit, Pastor ha afirmat que “Puig dóna suport a aquesta defensa al no cessar immediatament la seva consellera de Participació després de participar activament en una marxa catalanista”.

“Cada dia és més palpable la defensa dels partits que sustenten al Consell a defensar les tesis catalanistes i a sentir-se més a gust en la defensa dels polítics independentistes que en la defensa dels senyals d’identitat i de la cultura propi del poble valencià”, ha assegurat el diputat Popular.

Pastor ha manifestat que “si els gestos i complicitats pro catalanistes dels partits d’esquerra nacionalista radical no tenen contestació, l’estelada i l’independentisme acabaran convertint-se en els senyals d’identitat dels valencians”.

El diputat popular ha presentat una pregunta oral perquè la consellera de Transparència, Rosa Pérez Garijo, doni explicacions en el pròxim ple sobre el seu presencial en passat 9 d’Octubre en una marxa catalanista

En aquest sentit, el portaveu de Transparència del GPP, Fernando Pastor, ha defensat la necessitat d’una llei valenciana de senyals d’identitat com a contrapunt als qui es troben més còmodes defensant la unitat lingüística, cultural, política i territorial de la Comunitat Valenciana i Catalunya.

Per això, el diputat del PP en Les Corts aposta per una llei valenciana de senyals d’identitat per a protegir i, al mateix temps, potenciar les arrels, senyals i tradició d’aquesta terra. Segons Pastor, “sobren imposicions com la del requisit lingüístic i falten mostres de respecte cap als veritables sentiments, costums i tradicions del poble valencià”.

Finalment, el diputat ha recordat que el President del PPCV, Carlos Mazón, ha anunciat que quan els populars tornin al Palau de la Generalitat hi haurà una llei de senyals d’identitat que potenciï i defensi els principis i valors propis dels valencians enfront d’aquells que els posen en perill

Leave a Reply

Your email address will not be published.