fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Roig: “Agraïm l’esforç de la Diputació per a frenar la despoblació dels municipis d’interior”

Roig: “Agraïm l’esforç de la Diputació per a frenar la despoblació dels municipis d’interior”

L’alcalde de Catí assegura que “perquè els pobles tinguen visitants que vengen a conèixer-nos els caps de setmana i a gaudir de la nostra cultura i gastronomies és fonamental que viva gent tot l’any”.

L’alcalde de Catí, Pablo Roig, ha celebrat avui la “excel·lent iniciativa” promoguda pel president del Govern Provincial, Javier Moliner, per a “frenar la despoblació del món rural i incentivar la natalitat en pobles com el nostre de menys de mil habitants”. “Des de l’Ajuntament agraïm l’esforç de la institució per igualar, a través de diferents ajudes i plans provincials, les oportunitats entre la gent que viu en les grans ciutats i els habitants dels pobles de l’interior de la província”, ha assenyalat.

Roig, que ha titllat la iniciativa de “necessària” ja que, “en els últims anys sí s’ha notat una migració a poblacions de la costa”, ha assegurat que “perquè els pobles tinguen visitants que vengen a conèixer-nos els caps de setmana i a gaudir de la nostra cultura i gastronomia és fonamental que viva gent durant tot l’any”.

Així mateix, el primer edil ha subratllat que l’anunci “és una mostra més del compromís i la sensibilitat de la Diputació per millorar la qualitat de vida dels veïns de tots i cadascun dels racons de la província i mantenir la prestació de serveis al ciutadà en igualtat de condicions, visquen on visquen”. “Est és un nou pas de la institució provincial per a garantir la supervivència dels 135 municipis de Castelló ja que pobles com el nostre no podríem subsistir sense el respatler i el suport diari del Govern Provincial”, ha asseverat.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.