fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Roig: 鈥淎gra茂m l’esfor莽 de la Diputaci贸 per a frenar la despoblaci贸 dels municipis d’interior鈥

Roig: 鈥淎gra茂m l’esfor莽 de la Diputaci贸 per a frenar la despoblaci贸 dels municipis d’interior鈥

L’alcalde de Cat铆 assegura que 鈥減erqu猫 els pobles tinguen visitants que vengen a con猫ixer-nos els caps de setmana i a gaudir de la nostra cultura i gastronomies 茅s fonamental que viva gent tot l’any鈥.

L’alcalde de Cat铆, Pablo Roig, ha celebrat avui la 鈥渆xcel路lent iniciativa鈥 promoguda pel president del Govern Provincial, Javier Moliner, per a 鈥渇renar la despoblaci贸 del m贸n rural i incentivar la natalitat en pobles com el nostre de menys de mil habitants鈥. 鈥淒es de l’Ajuntament agra茂m l’esfor莽 de la instituci贸 per igualar, a trav茅s de diferents ajudes i plans provincials, les oportunitats entre la gent que viu en les grans ciutats i els habitants dels pobles de l’interior de la prov铆ncia鈥, ha assenyalat.

Roig, que ha titllat la iniciativa de 鈥渘ecess脿ria鈥 ja que, 鈥渆n els 煤ltims anys s铆 s’ha notat una migraci贸 a poblacions de la costa鈥, ha assegurat que 鈥減erqu猫 els pobles tinguen visitants que vengen a con猫ixer-nos els caps de setmana i a gaudir de la nostra cultura i gastronomia 茅s fonamental que viva gent durant tot l’any鈥.

Aix铆 mateix, el primer edil ha subratllat que l’anunci 鈥溍﹕ una mostra m茅s del comprom铆s i la sensibilitat de la Diputaci贸 per millorar la qualitat de vida dels ve茂ns de tots i cadascun dels racons de la prov铆ncia i mantenir la prestaci贸 de serveis al ciutad脿 en igualtat de condicions, visquen on visquen鈥. 鈥淓st 茅s un nou pas de la instituci贸 provincial per a garantir la superviv猫ncia dels 135 municipis de Castell贸 ja que pobles com el nostre no podr铆em subsistir sense el respatler i el suport diari del Govern Provincial鈥, ha asseverat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.