fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Adjudicada la gestió del bar de Boqueres d’Almassora per 7.200 euros a l’any

Adjudicada la gestió del bar de Boqueres d’Almassora per 7.200 euros a l’any

Una veïna de la localitat assumeix el negoci durant els pròxims quatre anys.

L’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat la concessió temporal del bar dels camps de futbol de Boqueres per 7.200 euros anuals durant quatre anys a una veïna de la localitat. El negoci va obrir ahir les seues portes després de la finalització del contracte anterior i la licitació del nou plec. L’immoble de propietat municipal està situat en un edifici independent dins del recinte esportiu, en el número 70 del carrer Boqueres.

La junta de govern va aprovar este document el 2 d’octubre per a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província tres dies després. A partir d’eixe moment es va obrir el termini de presentació d’ofertes, la revisió de la documentació aportada pels interessats i l’adjudicació definitiva a l’oferta més avantatjosa, que prevalia l’equipament enfront del projecte d’explotació i, en últim terme, la proposta econòmica.

Així, els interessats van incloure en el document del projecte d’explotació les iniciatives soci-culturals enfocades a usuaris de les instal·lacions esportives per a dinamitzar el recinte, una de les peticions de l’Ajuntament d’Almassora. Per açò en la seua oferta havien d’adjuntar amb detall el nombre d’iniciatives socioculturals propostes al llarg de l’any (indicant l’horari de les mateixes i la seua durada), una descripció de l’organització en la prestació del servei (atenentls serveis oferits o disponibles) i l’horari d’obertura setmanal, així com els dies d’obertura anuals.
D’altra banda, cada proposta va haver d’arreplegar un apartat específic sobre equipament: qualitat (taules, cadires i tamborets), estris (coberteria, cristalleria, vaixelles, paelles, cassons…) i aparells de cuina (cuina, planxa, fregidora i altres electrodomèstics) aportats per a l’explotació del servei conforme a les necessitats previstes.

Després de la signatura de l’adjudicació esta mateixa setmana, la nova gestora del local es compromet a mantenir en perfectes condicions higièniques i sanitàries tant l’interior de les instal·lacions com les zones exteriors i adjacents a esta. En cas contrari, ho realitzarà l’Ajuntament amb càrrec al seu titular temporal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.