fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Adjudicada la gesti贸 del bar de Boqueres d’Almassora per 7.200 euros a l’any

Adjudicada la gesti贸 del bar de Boqueres d’Almassora per 7.200 euros a l’any

Una ve茂na de la localitat assumeix el negoci durant els pr貌xims quatre anys.

L’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat la concessi贸 temporal del bar dels camps de futbol de Boqueres per 7.200 euros anuals durant quatre anys a una ve茂na de la localitat. El negoci va obrir ahir les seues portes despr茅s de la finalitzaci贸 del contracte anterior i la licitaci贸 del nou plec. L’immoble de propietat municipal est脿 situat en un edifici independent dins del recinte esportiu, en el n煤mero 70 del carrer Boqueres.

La junta de govern va aprovar este document el 2 d’octubre per a la seua publicaci贸 en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia tres dies despr茅s. A partir d’eixe moment es va obrir el termini de presentaci贸 d’ofertes, la revisi贸 de la documentaci贸 aportada pels interessats i l’adjudicaci贸 definitiva a l’oferta m茅s avantatjosa, que prevalia l’equipament enfront del projecte d’explotaci贸 i, en 煤ltim terme, la proposta econ貌mica.

Aix铆, els interessats van incloure en el document del projecte d’explotaci贸 les iniciatives soci-culturals enfocades a usuaris de les instal路lacions esportives per a dinamitzar el recinte, una de les peticions de l’Ajuntament d’Almassora. Per a莽貌 en la seua oferta havien d’adjuntar amb detall el nombre d’iniciatives socioculturals propostes al llarg de l’any (indicant l’horari de les mateixes i la seua durada), una descripci贸 de l’organitzaci贸 en la prestaci贸 del servei (atenentls serveis oferits o disponibles) i l’horari d’obertura setmanal, aix铆 com els dies d’obertura anuals.
D’altra banda, cada proposta va haver d’arreplegar un apartat espec铆fic sobre equipament: qualitat (taules, cadires i tamborets), estris (coberteria, cristalleria, vaixelles, paelles, cassons…) i aparells de cuina (cuina, planxa, fregidora i altres electrodom猫stics) aportats per a l’explotaci贸 del servei conforme a les necessitats previstes.

Despr茅s de la signatura de l’adjudicaci贸 esta mateixa setmana, la nova gestora del local es compromet a mantenir en perfectes condicions higi猫niques i sanit脿ries tant l’interior de les instal路lacions com les zones exteriors i adjacents a esta. En cas contrari, ho realitzar脿 l’Ajuntament amb c脿rrec al seu titular temporal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.