fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda posa en marxa l’Escola de pares i fills adolescents amb problemes de conducta

Onda posa en marxa l’Escola de pares i fills adolescents amb problemes de conducta

Aguilella ha explicat que “l’objectiu d’estes jornades és prevenir conflictes familiars i adquirir estratègies de resolució de problemes en les etapes de la infància i de l’adolescència”.

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Política Social que dirigeix la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella, ha engegat el programa ‘Escola de pares i fills adolescents amb problemes de conducta’.

Esta iniciativa s’està realitzant en 4 sessions de 2 hores setmanals, cadascuna dirigides de manera independent i simultània a un grup de pares o tutors i a un grup de fills i filles, a les dependències de la Casa de la Cultura.

L’activitat duta a terme pel Servei Psicopedagògic d’Atenció al Menor (SPAM), està subvencionada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i pretén crear un espai de formació en el qual per mitjà de la intervenció, es possibilite l’adquisició de competències educatives i una millora en la dinàmica familiar, així com per potenciar les relacions familiars positives.

Inclòs al pla estratègic d’inclusió social que l’actual equip de govern d’Onda està duent a terme, també s’està realitzant el Programa de Formació i Suport a Famílies Acollidores, que aconsegueix que les famílies acollidores onderes es doten de les eines, coneixements i habilitats educatives, per integrar al menor en un nucli familiar estable i adequat a les seues necessitats. “A través de programes com estos fomentem la inclusió social des de l’Ajuntament, recolzem a les famílies d’Onda i garantim la igualtat entre la ciutadania centrant-nos en els menors amb estos programes”, ha afirmat Aguilella, qui ha avançat que des de la regidoria de Política Social que dirigeix, “en 2018 tampoc s’escatimaran recursos per a dur a terme projectes d’este tipus amb la finalitat de millorar la situació de tots els ciutadands d’Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.