fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora aposta per la premiada obra ‘Mul茂er’ en la celebraci贸 del Dia Internacional per a la Toler脿ncia

Almassora aposta per la premiada obra ‘Mul茂er’ en la celebraci贸 del Dia Internacional per a la Toler脿ncia

La reivindicaci贸 de la identitat femenina vertebra este espectacle de la companyia valenciana Maduixa Teatre.

La commemoraci贸 del Dia Internacional per a la Toler脿ncia portar脿 fins a Almassora la pe莽a ‘Mul茂er’, una obra que li ha valgut a la companyia valenciana Maduixa Teatre dos premis Max com a millor espectacle de carrer i millor composici贸 musical en 2017, a m茅s d’altres reconeixements a nivell nacional.

Cinc ballarines muntades sobre xanques interpretaran diverses peces de dansa, en un muntatge que pret茅n explorar la identitat femenina a trav茅s del joc corporal i homenatjar la figura d’aquelles dones que mantenen viva la seua ess猫ncia malgrat les imposicions. Despr茅s de l’espectacle, que tindr脿 lloc en la pla莽a Pere Cornell divendres que ve 17 de novembre a les 11:00 hores, les regidores d’Igualtat i Serveis Socials, Susanna Nicolau i Diana Belliure, respectivament, llegiran el manifest del Dia Internacional per a la Toler脿ncia.

L’Ajuntament d’Almassora aposta aix铆 per festejar la jornada amb una obra teatral que conjumina qualitat i reivindicaci贸. A trav茅s d’estos actes, el municipi se sumisca a la causa de Nacions Unides per a demanar que “les lleis estatals i internacionals, l’educaci贸 i l’acc茅s a la informaci贸 garantisquen el dret de totes les persones a ser tractades per igual”, tal com ha destacat Belliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.