Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora aposta per la premiada obra ‘Mulïer’ en la celebració del Dia Internacional per a la Tolerància

Almassora aposta per la premiada obra ‘Mulïer’ en la celebració del Dia Internacional per a la Tolerància

La reivindicació de la identitat femenina vertebra este espectacle de la companyia valenciana Maduixa Teatre.

La commemoració del Dia Internacional per a la Tolerància portarà fins a Almassora la peça ‘Mulïer’, una obra que li ha valgut a la companyia valenciana Maduixa Teatre dos premis Max com a millor espectacle de carrer i millor composició musical en 2017, a més d’altres reconeixements a nivell nacional.

Cinc ballarines muntades sobre xanques interpretaran diverses peces de dansa, en un muntatge que pretén explorar la identitat femenina a través del joc corporal i homenatjar la figura d’aquelles dones que mantenen viva la seua essència malgrat les imposicions. Després de l’espectacle, que tindrà lloc en la plaça Pere Cornell divendres que ve 17 de novembre a les 11:00 hores, les regidores d’Igualtat i Serveis Socials, Susanna Nicolau i Diana Belliure, respectivament, llegiran el manifest del Dia Internacional per a la Tolerància.

L’Ajuntament d’Almassora aposta així per festejar la jornada amb una obra teatral que conjumina qualitat i reivindicació. A través d’estos actes, el municipi se sumisca a la causa de Nacions Unides per a demanar que “les lleis estatals i internacionals, l’educació i l’accés a la informació garantisquen el dret de totes les persones a ser tractades per igual”, tal com ha destacat Belliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.