fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 reorganitza les zones d’aparcament per augmentar places i evitar problemes de tr脿fic

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 reorganitza les zones d’aparcament per augmentar places i evitar problemes de tr脿fic

Les primeres actuacions s’han dut a terme al carrer Eslida, carretera Sogorb i carrer Octavi Ten.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha iniciat un pla de reorganitzaci贸 de zones d’aparcament, amb l’objectiu d’augmentar el nombre de places i “posar ordre per evitar problemes de tr脿fic que estan generant mol猫sties i queixes que ens han fet arribar durant la campanya Govern al teu barri”, tal com ha explicat el regidor de Policia, Javier Ferreres.

Una de les actuacions m茅s demandades ha estat la que afecta el carrer Eslida, que 茅s de doble sentit i a causa que “els vehicles aparcaven a banda i banda es produ茂en problemes en passar”. Aix铆, s’ha pintat un costat amb aparcament en cord贸 i l’altre en groc.

Al carrer Octavi Ten, des del CEIP Sant Vicent fins a la sortida cap a Moncofa, s’ha canviat l’estacionament de cord贸 a bateria per “guanyar llocs” i aconseguir que els camions que aparcaven prop dels habitatges “ho facen a la zona on no hi ha construccions”, la qual cosa genera menys mol猫sties als ve茂ns i ve茂nes.

En la carretera Sogorb, des del carrer 8 cap al Paratge de Sant Josep, tamb茅 s’han tornat a pintar les places d’aparcament en bateria. Estes intervencions s’han realitzat gr脿cies al treball de la Policia Local en col路laboraci贸 amb la Regidoria d’Urbanisme i la Brigada Municipal.

Les properes intervencions consistiran en la prova pilot de crear aparcaments en bateria inversa en algunes zones del Pol铆gon III, la qual cosa millorar脿 la seguretat. I s’est脿 estudiant a la fi d’any reorganitzar el Pol铆gon Belcaire i pintar un pas de vianants davant de la gasolinera de l’avinguda Andalusia (barri Toledo), una zona molt transitada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.