fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reorganitza les zones d’aparcament per augmentar places i evitar problemes de tràfic

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reorganitza les zones d’aparcament per augmentar places i evitar problemes de tràfic

Les primeres actuacions s’han dut a terme al carrer Eslida, carretera Sogorb i carrer Octavi Ten.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat un pla de reorganització de zones d’aparcament, amb l’objectiu d’augmentar el nombre de places i “posar ordre per evitar problemes de tràfic que estan generant molèsties i queixes que ens han fet arribar durant la campanya Govern al teu barri”, tal com ha explicat el regidor de Policia, Javier Ferreres.

Una de les actuacions més demandades ha estat la que afecta el carrer Eslida, que és de doble sentit i a causa que “els vehicles aparcaven a banda i banda es produïen problemes en passar”. Així, s’ha pintat un costat amb aparcament en cordó i l’altre en groc.

Al carrer Octavi Ten, des del CEIP Sant Vicent fins a la sortida cap a Moncofa, s’ha canviat l’estacionament de cordó a bateria per “guanyar llocs” i aconseguir que els camions que aparcaven prop dels habitatges “ho facen a la zona on no hi ha construccions”, la qual cosa genera menys molèsties als veïns i veïnes.

En la carretera Sogorb, des del carrer 8 cap al Paratge de Sant Josep, també s’han tornat a pintar les places d’aparcament en bateria. Estes intervencions s’han realitzat gràcies al treball de la Policia Local en col·laboració amb la Regidoria d’Urbanisme i la Brigada Municipal.

Les properes intervencions consistiran en la prova pilot de crear aparcaments en bateria inversa en algunes zones del Polígon III, la qual cosa millorarà la seguretat. I s’està estudiant a la fi d’any reorganitzar el Polígon Belcaire i pintar un pas de vianants davant de la gasolinera de l’avinguda Andalusia (barri Toledo), una zona molt transitada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.