fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Augmenta la quantitat d’oli reciclat a Vinaròs durant el tercer trimestre de 2016

Augmenta la quantitat d’oli reciclat a Vinaròs durant el tercer trimestre de 2016

El punt situat davant del CEIP Misericòrdia és el que ha aconseguit més oli en el que va d’any.

Amb la incorporació de nous punts de recollida d’oli d’ús domèstic, la quantitat total reciclada ha augmentat els últims tres mesos fins arribar a 716,2 quilos.

Aquesta xifra supera les anteriors, on es van aconseguir 548,91 quilos i 604,8 quilos entre el primer i el segon trimestre.

El punt del CEIP Misericòrdia continua sent el que millor està funcionant, amb quantitats superiors als 140 quilos d’oli trimestrals.

El segueix de prop el del País Valencià, amb 96,9 quilos. En tercera i quarta posició apareix el del CEIP Jaume I (79,4 quilos) i el de Pablo Ruiz Picasso (76,2 quilos).

La resta es troba entre els 39 i 66 quilos, ha assenyalat el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, amb un lleuger descens en alguns casos durant l’època estiuenca.

El punt on s’ha aconseguit menys oli en aquests últims mesos ha estat en el del CEIP Consolació (39,3 quilos).

Moliner ha agraït a la ciutadania que ha començat a utilitzar els contenidors especials per al reciclatge d’oli d’ús domèstic, contribuint així a la conservació del medi ambient i a la reducció de la contaminació al nostre planeta.
“Des d’aquesta regidoria es continuarà treballant per facilitar aquestes accions i millorar el servei”, ha conclòs el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.