fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Avancen els treballs de millora al Cementeri Municipal a Benicarl贸

Avancen els treballs de millora al Cementeri Municipal a Benicarl贸

L’Ajuntament est脿 millorant el Cementeri Municipal amb diverses actuacions de reparaci贸 de n铆nxols i sanejament de parets. Les obres les estan duent a terme tres operaris contractats pel consistori a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Conjunta de les Administracions P煤bliques Valencianes.

Els treballs de millora al Cementeri Municipal avancen a bon ritme i est脿 previst que finalitzen en les setmanes vinents. En concret, es dur脿 a terme la reparaci贸 de n铆nxols antics i sanejament de parets que es troben en mal estat de conservaci贸. Els treballs, que afecten tant a l’interior com a l’exterior del recinte, especialment a la cara nord, els estan duent a terme tres operaris contractats per l’Ajuntament a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Conjunta de les Administracions P煤bliques Valencianes per un per铆ode de tres mesos.

El Pla d’Ocupaci贸 Conjunta que ha posat en marxa l’Ajuntament de Benicarl贸 ha perm茅s la contractaci贸 de 16 persones a Benicarl贸. A banda dels tres operaris que treballen al Cementeri, s’han contractat tamb茅 sis peons agropecuaris per a realitzar tasques de neteja de camins rurals, tres auxiliars administratius, tres conserges i un t猫cnic en integraci贸 social.

Els diferents llocs de treball tenen una durada d’entre tres i quatre mesos i suposen una despesa subvencionable de 64.243,80 euros en total, dels quals 42.829,20 euros els aporten la Generalitat i la Diputaci贸 i la resta, 21.414,60 euros, van a c脿rrec del pressupost de l’Ajuntament. Paral路lelament, la Regidoria d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local fa una aportaci贸 de 18.585,40 euros. En total, l’Ajuntament aportar脿 al pla 40.000 euros.

Els regidors de Promoci贸 Econ貌mica, Rom谩n S谩nchez, i de Serveis P煤blics Municipals, Ilde A帽贸, s’han mostrat 芦molt satisfets per les tasques que s’estan duent a terme a trav茅s d’aquest Pla d’Ocupaci贸禄 i han apostat per continuar en aquesta l铆nia de treball per millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades de Benicarl贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.