fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 consciencia els m茅s menuts sobre la conservaci贸 dels oceans

Benicarl贸 consciencia els m茅s menuts sobre la conservaci贸 dels oceans

La Regidoria ha organitzat tallers a la platja per a aquest diumenge amb motiu del Dia Mundial de l’Oce脿. Per a participar-hi 茅s necessari inscriure’s al correu electr貌nic correu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org o telefonant al 964 82 52 15.

‘Un dia a la platja’ 茅s el t铆tol de la nova iniciativa que ha posat en marxa la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benicarl贸 per a conscienciar menuts i grans sobre la realitzaci贸 de bones pr脿ctiques ambientals relacionades amb la conservaci贸 dels mars i oceans.

L’activitat, que forma part del nou projecte educatiu i ambiental del consistori 芦Benicarl贸 pel clima禄, tindr脿 lloc aquest diumenge 13 de juny a la platja del Morrongo en el marc de la celebraci贸 del Dia Mundial de l’Oce脿 i consistir脿 en un conjunt de tallers que tindran la platja com a nexe com煤 i amb els quals tots els participants podran gaudir d’un dia en contacte amb el mar mentre aprenen a cuidar d’ell i contribuir a la seua conservaci贸.

Es realitzaran jocs de recollida de puntes de cigarret, pesca per a netejar els oceans o manualitats sobre els animals marins.

Les activitats es dividiran en dos grups de 20 participants: d’11.00 h a 12.00 h i de 12.00 h a 13.00 h. Per a participar, ser脿 necessari ser major de 6 anys i apuntar-se fins a tres dies abans de l’activitat enviant un correu especificant a quina activitat es vol apuntar:聽correu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org聽o telefonant al 964 82 52 15.

El projecte 芦Benicarl贸 pel clima禄 busca donar a con茅ixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la realitzaci贸 durant tot l’any d’activitats que tenen com a protagonista el medi ambient. En aquest sentit, els tallers que es realitzaran en ‘Un dia a la platja’ giraran al voltant de l’objectiu 14: conservar i utilitzar sosteniblement els oceans, els mars i els recursos marins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.