fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló consciencia els més menuts sobre la conservació dels oceans

Benicarló consciencia els més menuts sobre la conservació dels oceans

La Regidoria ha organitzat tallers a la platja per a aquest diumenge amb motiu del Dia Mundial de l’Oceà. Per a participar-hi és necessari inscriure’s al correu electrònic correu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org o telefonant al 964 82 52 15.

‘Un dia a la platja’ és el títol de la nova iniciativa que ha posat en marxa la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benicarló per a conscienciar menuts i grans sobre la realització de bones pràctiques ambientals relacionades amb la conservació dels mars i oceans.

L’activitat, que forma part del nou projecte educatiu i ambiental del consistori «Benicarló pel clima», tindrà lloc aquest diumenge 13 de juny a la platja del Morrongo en el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Oceà i consistirà en un conjunt de tallers que tindran la platja com a nexe comú i amb els quals tots els participants podran gaudir d’un dia en contacte amb el mar mentre aprenen a cuidar d’ell i contribuir a la seua conservació.

Es realitzaran jocs de recollida de puntes de cigarret, pesca per a netejar els oceans o manualitats sobre els animals marins.

Les activitats es dividiran en dos grups de 20 participants: d’11.00 h a 12.00 h i de 12.00 h a 13.00 h. Per a participar, serà necessari ser major de 6 anys i apuntar-se fins a tres dies abans de l’activitat enviant un correu especificant a quina activitat es vol apuntar: correu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org o telefonant al 964 82 52 15.

El projecte «Benicarló pel clima» busca donar a conéixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la realització durant tot l’any d’activitats que tenen com a protagonista el medi ambient. En aquest sentit, els tallers que es realitzaran en ‘Un dia a la platja’ giraran al voltant de l’objectiu 14: conservar i utilitzar sosteniblement els oceans, els mars i els recursos marins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.