fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 escolaritzar脿 244 nous alumnes

Benicarl贸 escolaritzar脿 244 nous alumnes

El proper curs escolar, els centres educatius de Benicarl贸 acolliran 244 nous alumnes, que es corresponen amb els xiquets i xiquetes nascuts el 2013. La presentaci贸 de les sol路licituds d’admissi贸 i de la documentaci贸 corresponent ha de fer-se en el centre escollit com primera opci贸 del 10 al 19 de maig.

Del 10 al 19 de maig estar脿 obert el termini per a presentar les sol路licituds d’admissi贸 en els centres d’educaci贸 infantil i prim脿ria, segons s’informa en el calendari i procediments publicats per la Generalitat Valenciana.

En concret, a Benicarl贸 hi ha 244 xiquets i xiquetes, nascuts el 2013, que es matricularan per primera vegada als centres educatius. Els nous alumnes podran triar entre els cinc centres educatius de la ciutat, a escollir entre el Programa d’Educaci贸 en Valenci脿 i el Programa d’Incorporaci贸 Progressiva.

La documentaci贸 que cal aportar 茅s la sol路licitud (disponible en qualsevol dels centres escolars de Benicarl贸) acompanyada de la documentaci贸 justificativa indicada en la sol路licitud, depenent dels casos. La publicaci贸 als centres de les llistes provisionals d’alumnes admesos es far脿 el 2 de juny i fins al 6 de juny estar脿 obert el termini per a reclamar davant de la direcci贸 del centre. Les llistes definitives es publicaran el 14 de juny.

La formalitzci贸 de la matr铆cula al centre en qu猫 ha estat adm茅s l’alumne ser脿 del 17 al 29 de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.