fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló escolaritzarà 244 nous alumnes

Benicarló escolaritzarà 244 nous alumnes

El proper curs escolar, els centres educatius de Benicarló acolliran 244 nous alumnes, que es corresponen amb els xiquets i xiquetes nascuts el 2013. La presentació de les sol·licituds d’admissió i de la documentació corresponent ha de fer-se en el centre escollit com primera opció del 10 al 19 de maig.

Del 10 al 19 de maig estarà obert el termini per a presentar les sol·licituds d’admissió en els centres d’educació infantil i primària, segons s’informa en el calendari i procediments publicats per la Generalitat Valenciana.

En concret, a Benicarló hi ha 244 xiquets i xiquetes, nascuts el 2013, que es matricularan per primera vegada als centres educatius. Els nous alumnes podran triar entre els cinc centres educatius de la ciutat, a escollir entre el Programa d’Educació en Valencià i el Programa d’Incorporació Progressiva.

La documentació que cal aportar és la sol·licitud (disponible en qualsevol dels centres escolars de Benicarló) acompanyada de la documentació justificativa indicada en la sol·licitud, depenent dels casos. La publicació als centres de les llistes provisionals d’alumnes admesos es farà el 2 de juny i fins al 6 de juny estarà obert el termini per a reclamar davant de la direcció del centre. Les llistes definitives es publicaran el 14 de juny.

La formalitzció de la matrícula al centre en què ha estat admés l’alumne serà del 17 al 29 de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.