fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim es proposa augmentar un 12% més la recollida selectiva de vidre este estiu

Benicàssim es proposa augmentar un 12% més la recollida selectiva de vidre este estiu

Després de més de quatre anys aconseguint el premi al reciclatge d’Ecovidre, enguany, el repte és arreplegar, com a mínim, 31 tones més que l’estiu passat.

L’Ajuntament de Benicàssim vol tornar a demostrar la seua consciència ambiental aspirant un any més a superar la recollida selectiva de vidre durant el període estival. Com cada any, l’entitat Ecovidre, engega un “concurs” per a potenciar la sensibilització de la població amb la recollida selectiva de vidre a l’estiu i premia als establiments d’hostaleria i ciutats que més es comprometen amb el medi ambient.

En l’edició de 2017, tal com ha assenyalat el regidor de medi ambient, Clemente Martín “volem optar a repetir èxit d’anys anteriors, fins i tot pujar-ho una mica més. Este estiu volem aconseguir arreplegar, com a mínim, 31 tones més que l’any passat, la qual cosa vindria a suposar augmentar un 12% la recollida selectiva de vidre. Creiem que ho podem aconseguir perquè cada vegada més, els restaurants i cafeteries, hotels i altres establiments, estan més conscienciats amb què la col·laboració de tots ens ajuda a millorar el nostre entorn”.

La campanya de l’estiu 2017 ha començat ja amb l’engegada de les accions d’informació als establiments, als quals, els visiten agents d’Ecovidre i els proposen participar en la iniciativa.
Els establiments que participen, se’ls atorga un distintiu de “local compromès amb el reciclat de vidre”, a més de poals amb el volum d’ompliment que s’adapte a les seues possibilitats d’espai en el local. Durant l’estiu, els agents de la campanya realitzaran diverses visites per a avaluar el grau d’implicació i reciclat que realitza per a poder participar en els sorteigs d’Ecovidre per a optar a diferents premis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.