fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim executa rebaixos de voreres per a continuar millorant l’accessibilitat

Benic脿ssim executa rebaixos de voreres per a continuar millorant l’accessibilitat

L’煤ltima actuaci贸 s’ha realitzat en l’entorn de l’escoleta Pintor Tasio.

L’Ajuntament de Benic脿ssim est脿 realitzant obres de condicionament de voreres en diferents punts de la localitat per a permetre l’accessibilitat a persones amb mobilitat redu茂da. Amb eixe objectiu el consistori est脿 duent a terme el rebaix de voreres de vials que, com explica la regidora d’Atenci贸 Ciutadana, Elena Llobell, “s贸n actuacions demandades per la ciutadania i cada queixa o suggeriment que rebem li intentem posar soluci贸 de la manera m茅s r脿pida possible”.

Estes actuacions s’inclouen en el Pla anual de manteniment de vials i en les 煤ltimes setmanes s’ha actuat en m茅s de 10 vials, i de manera especial cal destacar la millora de l’accessibilitat en l’entorn de l’escoleta municipal Pintor Tasio.

Des d’Obres P煤bliques, amb Carlos D铆az al capdavant de la regidoria, indiquen que el municipi de Benic脿ssim compta amb diferents itineraris accessibles que connecten el nucli urb脿 amb el litoral, aix铆 com altres zones d’inter茅s com pot ser el parc del Trenet. Carlos D铆az ha destacat la import脿ncia que Benic脿ssim “siga una ciutat completament accessible i per aix貌 treballem a adaptar aquells carrers i vials antics que s’han quedat sense tractar en mat猫ria d’accessibilitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.