fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim involucra als venedors del Mercat en la lluita contra la violència de gènere

Benicàssim involucra als venedors del Mercat en la lluita contra la violència de gènere

L’ajuntament continua amb el compromís de visibilizar la lluita contra la violència de gènere els dies 25 de cada mes.

La regidora d’igualtat, Vanessa Batalla ha informat sobre l’acció que demà 25 de gener emprén l’ajuntament per seguir mantenint activa i d’actualitat, la lluita contra la violència de gènere. Batalla ha assenyalat que “seguim mantenint ferma el nostre compromís d’erradicar la violència contra les dones i d’implicar a tota la societat en esta baralla. Volem que tots els sectors socials i tots els ciutadans sàpiguen que és important mantenir-se ferm i marginar als maltractadors i fer-los saber que no tenen buit en el nostre municipi. Benicàssim es va declarar municipi lliure de violència contra les dones i intentarem per tots els mitjans aconseguir-ho”.

En esta ocasió, com ha detallat la regidora “volem involucrar als venedors del mercat ambulant dels dijous. Sabem que cada dijous hi ha moltíssim públic al mercat i volem aprofitar esta visibilitat. Per a això s’han preparat més de 10.000 bosses de la compra amb la qual els venedors del mercat lliuraran els seus productes als clients”.

Vanessa Batalla ha explicat que “no és la primera vegada que els comerciants participen en la campanya. L’any passat ho van fer els propietaris de petit comerç local i ara volem que esta adhesió a la campanya, també la protagonitzen els venedors del mercat. Volem inundar de símbols contra la violència, el mercat i els carrers de Benicàssim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.