fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella recull 500 quilos de taps per ajudar a Celia

Morella recull 500 quilos de taps per ajudar a Celia

La ciutat participa, tamb茅, en altres campanyes solid脿ries com la recollida de roba o d’aliments.

Morella mostra el seu costat m茅s solidari una vegada m茅s i recull 500 quilos de taps per ajudar a Celia durant el 2017. Des de fa diversos anys, Morella porta a terme esta campanya que tracta de disminuir els costos del tractament de Celia, una xiqueta de la Iglesuela que patix una discapacitat motora. D’esta manera, els morellans i morellanes continuen col路laborant cada any amb este gest de reunir els taps de distints envasos i portar-los als punts de recollida.

La regidora de Benestar Social, Mal煤 Blasco, ha destacat que “durant tots els anys que s’ha portat a terme esta campanya s’han reunit molts taps per ajudar a diferents causes”. L’edil ha explicat que “normalment v茅nen a recollir els taps una volta a l’any i, incl煤s, algun any hi han hagut que vindre dues vegades perqu猫 no cabien a la furgoneta”. Mal煤 ha aprofitat per a “agrair la participaci贸 dels ve茂ns i ve茂nes de Morella que amb este xicotet gest ajuden a Celia, de manera que entre tots som capa莽os de reunir, enguany, uns 500 quilos de taps de pl脿stic”.

La ciutat de Morella compta amb diferents llocs de recollida de taps. Aix铆, les persones que vulguen col路laborar ho poden fer portant els taps a l’ajuntament, a la Casa Ciurana, al CISE o al Club. Una volta all铆, es van portant fins a un magatzem municipal fins que el volum 茅s suficient per a omplir una furgoneta.

Morella participa en m茅s campanyes solid脿ries com la recollida de roba o joguets. Aix铆, Mal煤 ha subratllat que “la ciutat participa i col路labora molt positivament cada volta que es fa una crida solid脿ria”. D’esta manera, durant la recollida de roba de l’any passat es van recollir m茅s de 1.500 quilos per a ajudar a la fundaci贸 Tots Units de Vila-real. Tamb茅 茅s important la campanya de recollida d’aliments amb la col路laboraci贸 de la Creu Roja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.