fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules regularitza les hores extraordinàries de policia i brigada amb un servei de dies de disponibilitat

Nules regularitza les hores extraordinàries de policia i brigada amb un servei de dies de disponibilitat

Es pretén donar solució al problema d’hores extres de dos col·lectius municipals.

L’Ajuntament de Nules ha començat a implantar este mes de gener el Servei de Dies de Disponibilitat de la Policia Local i de la Brigada d’Obres per a regularitzar les hores extraordinàries que al llarg de l’any realitzen estos dos col·lectius municipals.

Esta iniciativa està motivada per la necessitat d’augmentar tant els efectius de la Policia Local com de la plantilla de la Brigada d’Obres en diversos esdeveniments que es celebren al llarg de l’any, com ara les festes patronals, la fira agrícola, la fira medieval de Mascarell, diferents actes esportius i culturals o les activitats emmarcades en la campanya estival, entre d’altres. De manera que este increment d’efectius provoca el consegüent augment de les hores extraordinàries.

Sobre això, l’alcalde de Nules, David García, explica que “és un nou servei semblant al que fa uns anys es va implantar a la Policia Local de Vila-real, amb el qual busquem donar solució a un problema existent en dos col·lectius, com la Policia Local i la Brigada d’Obres, que han de prestar servei en dies festius i en cadascun dels esdeveniments que s’organitzen en la localitat i que fan que s’incrementen les hores extraordinàries. L’objectiu principal és regularitzar esta situació”.

Per tant, amb el Servei de Dies de Disponibilitat les persones que ho sol·liciten realitzaran un total de 12 serveis a l’any extraordinaris, fora de la jornada laboral, i el complement especial per prestar este servei s’incorporarà a la seua nòmina mensual. Cal destacar que la dedicació especial a este servei és anual i voluntària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.