fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules regularitza les hores extraordin脿ries de policia i brigada amb un servei de dies de disponibilitat

Nules regularitza les hores extraordin脿ries de policia i brigada amb un servei de dies de disponibilitat

Es pret茅n donar soluci贸 al problema d’hores extres de dos col路lectius municipals.

L’Ajuntament de Nules ha comen莽at a implantar este mes de gener el Servei de Dies de Disponibilitat de la Policia Local i de la Brigada d’Obres per a regularitzar les hores extraordin脿ries que al llarg de l’any realitzen estos dos col路lectius municipals.

Esta iniciativa est脿 motivada per la necessitat d’augmentar tant els efectius de la Policia Local com de la plantilla de la Brigada d’Obres en diversos esdeveniments que es celebren al llarg de l’any, com ara les festes patronals, la fira agr铆cola, la fira medieval de Mascarell, diferents actes esportius i culturals o les activitats emmarcades en la campanya estival, entre d’altres. De manera que este increment d’efectius provoca el conseg眉ent augment de les hores extraordin脿ries.

Sobre aix貌, l’alcalde de Nules, David Garc铆a, explica que “茅s un nou servei semblant al que fa uns anys es va implantar a la Policia Local de Vila-real, amb el qual busquem donar soluci贸 a un problema existent en dos col路lectius, com la Policia Local i la Brigada d’Obres, que han de prestar servei en dies festius i en cadascun dels esdeveniments que s’organitzen en la localitat i que fan que s’incrementen les hores extraordin脿ries. L’objectiu principal 茅s regularitzar esta situaci贸”.

Per tant, amb el Servei de Dies de Disponibilitat les persones que ho sol路liciten realitzaran un total de 12 serveis a l’any extraordinaris, fora de la jornada laboral, i el complement especial per prestar este servei s’incorporar脿 a la seua n貌mina mensual. Cal destacar que la dedicaci贸 especial a este servei 茅s anual i volunt脿ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.