fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim mostra el seu costat m茅s solidari en la Marxa Contra el C脿ncer de Mama

Benic脿ssim mostra el seu costat m茅s solidari en la Marxa Contra el C脿ncer de Mama

La novena edici贸 congrega congrega al voltant de 300 persones participants.

Benic脿ssim ha sumat solidaritat aquest mat铆 amb motiu de la celebraci贸 de la Marxa contra el C脿ncer de Mama. Sota el lema 鈥淐orre por el lazo rosa鈥, la novena edici贸 ha congrega al voltant de 300 persones els qui han participat en la marxa que ha recorregut diversos vials del municipi i han sigut un s铆mbol de participaci贸, suport i solidaritat amb les persones i les fam铆lies que pateixen aquesta malaltia. Entre els participants no han faltat membres de la corporaci贸 municipal encap莽alada per l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, que han completat el recorregut al costat de les reines de les festes, Carla Soriano i Mar铆a Eixau, i les dames Andrea Mart铆, Alicia Pallar茅s i Emma Badenes.

L’alcaldessa ha indicat que 鈥渏a s贸n nou les edicions en les quals Benic脿ssim s’uneix per a participar en aquesta marxa que pret茅n conscienciar-nos en la import脿ncia de la cura i per a instar que es continue apostant per la investigaci贸, perqu猫 s贸n la clau per a v茅ncer aquesta malaltia鈥. Susana Marqu茅s ha afegit que 鈥渉ui, des de Benic脿ssim i amb la participaci贸 d鈥檜nes persones volem sumar-nos a aquesta ona de solidaritat i manar 脿nim i esperan莽a a totes les dones que estan batallant contra la malaltia鈥.

L’eixida ha estat organitzada per la junta local de l’Associaci贸 Espanyola contra el C脿ncer (Aecc) en col路laboraci贸 amb el consistori i establiments locals. Abans de l’inici de la marxa els participants han pogut adquirir marxandatge de l’entitat i la presidenta de l’Associaci贸 Espanyola Contra el C脿ncer a Benic脿ssim, Rosa Mari Gil, ha agra茂t 鈥渓a solidaritat i implicaci贸 de la societat de Benic脿ssim ja que tots els fons recollits es destinaran directament a la Aecc per a investigaci贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.