fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim renova el local de l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes La Garrofera

Benic脿ssim renova el local de l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes La Garrofera

L’actuaci贸 inclou la renovaci贸 del mobiliari i modernitzaci贸 de les instal路lacions per a fer-lo m茅s funcional i garantir el benestar de les persones majors.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ja ha iniciat els treballs de modernitzaci贸 i adequaci贸 de les instal路lacions que alberguen l’associaci贸 de Jubilats i Pensionistes La Garrofera. Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渢reballem per garantir el benestar dels nostres majors renovant, modernitzant i promovent espais adequats, on els nostres majors es troben c貌modes, tant a l’hora de realitzar els seus tallers i activitats l煤diques, aix铆 com les de desenvolupament social鈥.

L’actuaci贸 ja iniciada contempla diferents millores en l’espai situat en la planta baixa de la Casa de la Cultura, en la pla莽a de Les Oliveres, com a treballs de pintura i millora en el s貌l. I, a m茅s, el projecte d’adequaci贸 del local contempla la millora del mobiliari i es canviaran totes les taules i cadires, 鈥渁portant major comoditat a les persones que acudeixen a participar en les activitats que se solen programar en la seu de la Garrofera鈥, ha indicat l’edil de Benestar Social i Majors, Rosa Mar铆a Gil. El canvi de taules i cadires es realitzar脿 despr茅s de la modificaci贸 de cr猫dit inclosa en el ple del passat divendres i que va comptar amb els vots a favor del Partit Popular, PSPV-PSOE i Ara Benic脿ssim.

La Garrofera 茅s l’entitat que compta amb un major nombre d’associats en la localitat, amb al voltant d’un miler de persones inscrites, i moltes d’elles acudeixen de manera habitual al centre, per la qual cosa aquests treballs de millora beneficiaran a un bon nombre de ve茂ns.

Afegir que els jubilats de la localitat compten amb el carnet Gent d鈥橭r que facilita, agilita i abarateix la inscripci贸 a diferents activitats i serveis municipals com poden ser els tallers que s’imparteixen a l’Escola Per a Adults, entre els quals poden adquirir nous coneixements quant a les noves tecnologies, d’Hist貌ria de l’Art, cort i confecci贸 o manualitats, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.