fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 convoca el XLIII Certamen Provincial de Bandes de M煤sica despr茅s de dos anys sense celebrar-se per la pand猫mia

La Diputaci贸 de Castell贸 convoca el XLIII Certamen Provincial de Bandes de M煤sica despr茅s de dos anys sense celebrar-se per la pand猫mia

El concurs se celebrar脿 els dies 15 i 16 d’octubre a la Vall d’Uix贸 i podran participar un total de 14 agrupacions musicals.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha convocat el XLIII Certamen Provincial de Bandes de M煤sica despr茅s de dos anys en qu猫 el certamen no ha pogut celebrar-se per les restriccions de la pand猫mia. El president de la instituci贸 provincial, Jos茅 Mart铆, ha celebrat aquesta not铆cia 芦que retornar脿 a la prov铆ncia i al sector de les bandes la il路lusi贸 per un dels esdeveniments de m煤sica de banda m茅s importants de les nostres comarques禄.

El concurs se celebrar脿 els dies 15 i 16 d’octubre a la Vall d’Uix贸 i podran participar un total de 14 agrupacions musicals: 2 en primera secci贸, 5 en segona secci贸, 5 en tercera secci贸 i 2 en quarta secci贸. Totes les bandes participants obtenen una quantitat en concepte de participaci贸 d’entre 4.500 i 2.500, depenent de la secci贸 en la qual participen.

A m茅s, en cada secci贸 es concediran els seg眉ents premis: un primer premi a totes les bandes que obtinguin de 320 a 400 punts; el segon premi a totes les bandes que obtinguin de 260 a 319 punts; i el tercer premi a totes les bandes que obtinguin de 200 a 259 punts.

Aix铆 mateix, s’atorgar脿 un esment d’honor a les bandes que aconsegueixin la major puntuaci贸 en cadascuna de les seccions del certamen amb un premi de 2.100 euros.

Mart铆 ha destacat 芦el pes que t茅 la m煤sica en tots els racons de la prov铆ncia禄 i 芦la import脿ncia de les bandes i els seus m煤sics, que realitzen una labor social i musical impagable, acostant la cultura popular a tots els municipis, des dels m茅s majors fins als m茅s joves”.

Per la seua part, la diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha assenyalat que la nova diputaci贸 芦es va fixar entre els seus objectius el foment de la m煤sica com un dels elements significatius de les nostres comarques, i aix铆 ho estem fent禄. 芦La pand猫mia va suposar un dur cop per a les bandes i les associacions musicals, per貌 des de la Diputaci贸 de Castell贸 no deixem de treballar perqu猫 pogueren continuar tenint activitat. Ho vam fer amb la campanya de 81 concerts que vam llan莽ar per territori provincial i ara ho tornem a fer amb la convocat貌ria del certamen禄, conclou Sanz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.